Powiedzieli, że przeszkadza im w ruchach wojsk na wschód i faktycznie w '42 rozebrali.Goscinny pisze:A może dlatego, że przyszli Niemcy i rozebrali trakcję?BIGer pisze:Może dlatego że przestał być opłacalny.
Remont Krakowskiej
-
- Rhetor
-
- Rhetor
Pięknie, ktoś uważa, że Krakowska ma być parkingiem. I to zapewne jest większość. No cóż, to sama historia. Małomiasteczkowi właściciele super limuzyn za kilka tysięcy mają siłę nacisku gdyż są większością. A to, że zrezygnowałem z samochodu w imię rozsądku ponieważ ... po prostu taniej. Są taksówki.
I tak właśnie Tarnów stacza się do wiochy.
Zając najlepszy jest w śmietanie.
To juz tramwaje upadły teraz taksówki poszły w ruch. Ciekawe ile ty zarabiasz żeby się taxi wozić bo mnie np. nie stac na taxe żeby robić zakupy i jeszcze później nią wracać do domu.Taniej mnie samochodem wychodzi robić zakupy bo nawet za 50 pln zrobi dwa razy tyle kilometrow niz taxi.Ale widocznie ja już klasa BIEDRONKOWA.Jela pisze: Są taksówki.
https://www.youtube.com/watch?v=3WMcBC4 ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
Ha!
Jutro - 24.11 jeszcze weselej będzie - przerwy w ruchu na Krasińskiego przewidywane z racji "kropienia nawierzchni" - KLIK
a poza tym:
Centermed protestuje przeciwko przedłużającemu się remontowi i wyprowadza się z Placu Sobieskiego...
ale się porobiło ...
Jutro - 24.11 jeszcze weselej będzie - przerwy w ruchu na Krasińskiego przewidywane z racji "kropienia nawierzchni" - KLIK
a poza tym:
Centermed protestuje przeciwko przedłużającemu się remontowi i wyprowadza się z Placu Sobieskiego...
ale się porobiło ...
"Pan Jan z Suwalszczyzny idąc na polowanie przez pomyłkę zabrał papierosy syna - do południa upolował: niebieskiego kangura, jednorożca i dwa smoki..."
-
- Rhetor
Ubezpieczenie mnie kosztuje 367 pln na rok od silnika 1.9 . Trzeba kupić auto, takie żeby nie dokładać do niego . A utrata wartości to tego nie liczę bo na wszystkim się traci. nie sprzedaje się auta co dwa miesiące. a jak ktoś rocznie robi 10 tys. km to być może się nie opłaca ale ja do takich nie należę niestety.ClNEK pisze:Dolicz utratę wartości, ubezpieczenie, części, zakup auta i nie wyjdzie aż taka różnicaozi26 pisze:Taniej mnie samochodem wychodzi robić zakupy bo nawet za 50 pln zrobi dwa razy tyle kilometrow niz taxi.
Bo nawierzchnia jest już tak spękana (wykonana w ostatnim roku kadencji Bienia), że w zimie asfalt odłaziłby chyba płatami... tak samo będzie na Tuchowskiej jak nic z tym nie zrobią...pan_wAZOn pisze:Ha!
Jutro - 24.11 jeszcze weselej będzie - przerwy w ruchu na Krasińskiego przewidywane z racji "kropienia nawierzchni" -