Tam ze światłami stale wypadki to co się będzie teraz dziać..Tarnowski Zarząd Dróg Miejskich informuje, że w związku z awarią sterownika od dnia 9 listopada 2011 roku wyłączona zostanie sygnalizacja świetlna na skrzyżowaniu ulic Szujskiego z Pułaskiego.
Wyłączenie nie powinno być dłuższe niż 48 godzin, ale wymaga demontażu sterownika i jego naprawy w serwisie.
Kolejny madafaka rozwalił zderzaka...
-
- Obywatel
Witam, dziś widziałam zajście które mnie zagotowało godzina 17.04 ruch na mieście skrzyżowanie Krakowska Pułaskiego, pan instruktor z PKS uczył młodego totalnego chamstwa nie ponaglił L do szybkiego ruszenia się bo za nim stoi straż na sygnale i nie może przez nich przejechać. Trwało to dobre półtorej minuty
Ha!
Jakiś już czas temu świadkiem byłem jak zamiejscowy TIRowiec zawracałbył na Krzyskiej (chyba sobie źle wjechał) - koleś naczepą z kontenerem pięknie tyłem wpasował się w uliczkę prostopadłą do Krzyskiej niewiele szerszą niż sama naczepa - raptem chwilę mu zeszło - nawet się korek na Krzyskiej nie zdążył uformować ...
Jakiś już czas temu świadkiem byłem jak zamiejscowy TIRowiec zawracałbył na Krzyskiej (chyba sobie źle wjechał) - koleś naczepą z kontenerem pięknie tyłem wpasował się w uliczkę prostopadłą do Krzyskiej niewiele szerszą niż sama naczepa - raptem chwilę mu zeszło - nawet się korek na Krzyskiej nie zdążył uformować ...
"Pan Jan z Suwalszczyzny idąc na polowanie przez pomyłkę zabrał papierosy syna - do południa upolował: niebieskiego kangura, jednorożca i dwa smoki..."
dzisiaj jak wracałem ok godz 14:30-15:00 na skrzyżowaniu przy maksie ktoś chyba potrącił przechodnia bo obok skrzyżowania leżała osoba której udzielało pomocy pogotowie, ale co i jak nie wiem tylko przejeżdżałem, a później ok 19 w okolicy skrzyżowania Klikowskiej i Solidarności stała straż pożarna chyba jakiś pożar bo dużo bardzo dużo wody na ulicy było
Ok. 18-tej na Słowackiego vis-a-vis Pałacu Młodzieży, radiowóz na kogutach i trzy uszkodzone samochody, dwa miały zadarte maski, stały od strony parku, trzeci biały nie wygladał na bardzo poszkodowanego stał od strony pałacu. Chyba nic nikomu się nie stało ale blacharze zarobią.
BIGer
"Wyzwolona energia atomu zmieniła wszystko z wyjątkiem naszego sposobu myślenia."
— Albert Einstein
"Wyzwolona energia atomu zmieniła wszystko z wyjątkiem naszego sposobu myślenia."
— Albert Einstein
halford, - akurat jeśli to dostawa do TESCO, a tak pewnie jest. To Może się zdarzyć że za każdym razem jest inny kierowca Tira. Ale faktem jest że goście mają umiejętności i cierpliwość.
A ja pozdrawiam 2 kierowców.
Renault Scenic - niestety numerów nei pamiętam. Rondo tymczasowe, jadę Słoneczną lewym pasem wjeżdżam z nim na rondo, a gość z prawego pasa jedzie na wprost, jednak przez oba pasy. Ja - pisk opon, bo do wyboru miałem albo barierkę albo jego. Całe szczęście prędkość mała i jakoś obyło się bez dzwona, gość przeprosił. Zdarza się.
Ale drugi idiota jakiego spotkałem to Opel Astra II, srebrny, KT 83195, gość wjechał na parking pod świtem jakby to był OS rajdowy, pisk opon, zatrzymuje się po swoją lubą, wsiada piękność, pisk opon, i nagłe hamowanie bo moja dzewczyna przechodziła sobie do samochodu przez parking. Zaznaczam że przechodziła bo gość stał wpuszczając lubą.
Po całym zdarzeniu gośc coś komentował pod nosem wyzywając moją dziewczynę, niestety zaraz po tym ruszyl z piskiem opon, objeżdżając parking. Szkoda bo bym sobie z nim pogadał...
Zrobił to z prędkością jakby na serio zaczynał super oes. Zaraz po tym hamulec bo trzeba wyjechać z parkingu, w ogóle jego jazda to ciągły gaz- hamulec.
A ja pozdrawiam 2 kierowców.
Renault Scenic - niestety numerów nei pamiętam. Rondo tymczasowe, jadę Słoneczną lewym pasem wjeżdżam z nim na rondo, a gość z prawego pasa jedzie na wprost, jednak przez oba pasy. Ja - pisk opon, bo do wyboru miałem albo barierkę albo jego. Całe szczęście prędkość mała i jakoś obyło się bez dzwona, gość przeprosił. Zdarza się.
Ale drugi idiota jakiego spotkałem to Opel Astra II, srebrny, KT 83195, gość wjechał na parking pod świtem jakby to był OS rajdowy, pisk opon, zatrzymuje się po swoją lubą, wsiada piękność, pisk opon, i nagłe hamowanie bo moja dzewczyna przechodziła sobie do samochodu przez parking. Zaznaczam że przechodziła bo gość stał wpuszczając lubą.
Po całym zdarzeniu gośc coś komentował pod nosem wyzywając moją dziewczynę, niestety zaraz po tym ruszyl z piskiem opon, objeżdżając parking. Szkoda bo bym sobie z nim pogadał...
Zrobił to z prędkością jakby na serio zaczynał super oes. Zaraz po tym hamulec bo trzeba wyjechać z parkingu, w ogóle jego jazda to ciągły gaz- hamulec.
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau
To są ulubieńcy warsztatów samochodowych A potem na różnych forach piszą, że samochód do bani, bo cały czas w warsztacie i problemy ze sprzęgłem i hamulcamiBeaver pisze:Zaraz po tym hamulec bo trzeba wyjechać z parkingu, w ogóle jego jazda to ciągły gaz- hamulec.
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
Ze trzydzieści minut temu: na skrzyżowaniu Szujskiego - Pułaskiego koleś mknący swoją sportową Sieną w stronę Mościc mało co nie trafił kobiety z wózkiem na przejściu - tak się biedaczek na wyłączoną sygnalizację zapatrzył że na pisku hamulców i dymie z opon się skończyło (kobieta moim zdaniem jak najbardziej poprawnie przechodziła, żadne tam wtargnięcie...).
PS.
pytanie do mądrzejszych w tym temacie: nie dało się tam "żółtego pulsującego" zostawić?
PS.
pytanie do mądrzejszych w tym temacie: nie dało się tam "żółtego pulsującego" zostawić?
"Pan Jan z Suwalszczyzny idąc na polowanie przez pomyłkę zabrał papierosy syna - do południa upolował: niebieskiego kangura, jednorożca i dwa smoki..."
Może nie zauważyłeś oznakowania i to Ty wjechałeś na trasę OS?Beaver pisze:Zrobił to z prędkością jakby na serio zaczynał super oes. Zaraz po tym hamulec bo trzeba wyjechać z parkingu, w ogóle jego jazda to ciągły gaz- hamulec.
Albo trafiają np. na allegro z opisem "zadbay, jeździła nim kobieta, nie palony"ad2222 pisze:[...]A potem na różnych forach piszą, że samochód do bani, bo cały czas w warsztacie i problemy ze sprzęgłem i hamulcami
BIGer
— Albert Einstein
— Albert Einstein
-
- Rhetor
Jakby nie umieli jeździć to by na zestawach nie jeździli, taka prawda.
Fotoradar koło parku/kurii załadowany.
Fotoradar koło parku/kurii załadowany.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
- Rhetor
Tak, na czerwono, widziałem jak zakładali.
Wysłane z mojej budki telefonicznej