Modernizacja linii kolejowej Kraków - Rzeszów
-
- Archont
Bogumi³owice
TomekMKM, Z tego co wygląda to zamknięty jest tor prawy w kierunku Krakowa. Ponieważ jak wynika z "planów" które mam to ten właśnie łuk zostanie przesunięty w kierunku południowym czyli nie prędko zaczną(najpierw muszą przesunąć lewy tor).
Obok tych drzew też coś majstrują z nasypem (do toru przy projektowanej rampie). Jak na razie to ciężko przejść przez tory w kierunku północnym.
W załączniku schemat jaki posiadam. Ma ktoś coś nowszego?
Obok tych drzew też coś majstrują z nasypem (do toru przy projektowanej rampie). Jak na razie to ciężko przejść przez tory w kierunku północnym.
W załączniku schemat jaki posiadam. Ma ktoś coś nowszego?
- Załączniki
-
- Rys. 1.13 schemat Bogumi³owice.pdf
- (157.76 KiB) Pobrany 502 razy
Dzisiaj zrobiłem mały objazd po okolicy Lwowskiej i Woli Rzędzińskiej, widać ostro wzięli się za robotę. Nie ma trakcji elektrycznej od mniej więcej ulicy Kossaka w kierunku Woli, oraz prawy tor w kierunku Woli jest rozbierany. Wycinane są wszystkie chaszcze rosnące przy torach w okolicach ulicy Kossaka.
Zdjęcie jest zrobione na dzikim przejściu przez tory między działkami przy ul Łyczków a ul Podmiejską.
Zdjęcie jest zrobione na dzikim przejściu przez tory między działkami przy ul Łyczków a ul Podmiejską.
-
- Archont
-
- Rhetor
gumini_0317, lokomotywy to tabor.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
- Archont
post z SkyscraperCity http://www.skyscrapercity.com/showpost. ... tcount=358
dla wyjaśnienia odcinek Tarnów Wschód-Wola Rzędzińska zaczyna się pomiędzy ul Gumniską a Lwowską
według relacji na tamtym forum w przyszłym roku większość trasy Podłęże-Rzeszów będzie jednotorowa. Jeśli chodzi o Tarnów to ciekawy jestem jakie rozwiązanie zostało ustalone na alei tarnowskich. I czy przedłużenie tuchowskiej do ul gumniskiej nastąpi zaraz po modernizacji torów czy zostanie to odłożone na daleką przyszłość?
dla wyjaśnienia odcinek Tarnów Wschód-Wola Rzędzińska zaczyna się pomiędzy ul Gumniską a Lwowską
według relacji na tamtym forum w przyszłym roku większość trasy Podłęże-Rzeszów będzie jednotorowa. Jeśli chodzi o Tarnów to ciekawy jestem jakie rozwiązanie zostało ustalone na alei tarnowskich. I czy przedłużenie tuchowskiej do ul gumniskiej nastąpi zaraz po modernizacji torów czy zostanie to odłożone na daleką przyszłość?
Ostatnio zmieniony 07-11-2011, 19:32 przez MTar, łącznie zmieniany 1 raz.