A mówią, że nic w tym mieście się nie dziejegushman pisze:Normalnie szok. W Tarnowie tyle imprez, że można się pogubić.
Paranienormalni Tarnów 28.11.2011
-
- Archont
- Kontakt:
Witammirak pisze:Skoro ktoś teatru tu się udziela pozwolę sobie skrytykować strony instytucji kultury i naszego teatru.
1. Brak aktualnych informacji o powyższych imprezach próżno było szukać informacji jeszcze 3 dni temu pomimo, że ukazały się plakaty.
2. Repertuar na listopad ukazał się chyba w ostatni dzień października
3. "STUDIUM PRZEDMIOTU" próżno szukać informacji co to takiego, a może wybrałbym się wczoraj do teatru.
4. Dlaczego w repertuarze pod tytułami nie ma odnośników do informacji o przedstawieniu to dziś norma.
5. Dlaczego na stronie TCK brak bezpośredniego odniesienia do stron i repertuaru teatru choć kino ma takowy. Podobnie jak na głównej stronie UM.
Informację przyjmujemy do wiadomości. Pracujemy nad nową stroną Teatru. Mamy nadzieję, że do połowy miesiąca listopada ją ukończymy. Postaramy się uwzględnić także i te sugestie (o większości z nich również myśleliśmy w kontekście nowej strony).
Część rzeczy o których pisze - to imprezy zewnętrzne (lub imprezy zamknięte) - dotychczasowa forma naszej strony nie dawała za dużo możliwości aby je prezentować w szerszej formie.
-
- Archont
- Kontakt:
-
- Archont
- Kontakt:
Taka średnia (czyli były lepsze kabaretony) byla ta Noc Listopadowa, chociaż jak jest Górski to zawsze jest śmiesznie.
Myślę, że na 25-lecie Pazury będzie jednak ciekawiej.
Ogólnie na plus, że wreszcie można było zobaczyć w TVP kabarety w Tarnowie, już tyle miast było, że zastanawiałem się kiedy wreszcie Tarnów... i się doczekałem.
Nie omieszkali pokazać naszego prezydenta.
Myślę, że na 25-lecie Pazury będzie jednak ciekawiej.
Ogólnie na plus, że wreszcie można było zobaczyć w TVP kabarety w Tarnowie, już tyle miast było, że zastanawiałem się kiedy wreszcie Tarnów... i się doczekałem.
Nie omieszkali pokazać naszego prezydenta.
POLAK WĘGIER DWA BRATANKIĄ