Kolejna Biedronka w Tarnowie
-
- Archont
Sałatki w Almie bywają spleśniałe. W Biedronce jeszcze nigdy mi się nie przydarzyło.
Jogurt naturalny z wapniem w Biedronce.. przewyśmienity, żadne Danone czy Zotty nie mogą się umywać!
Dokładnie tak jak pisze Gościnny - jest sporo produktów bardzo dobrej jakości (nie wiem jak od strony technicznej, ale smakowo bardzo dobre).
Jogurt naturalny z wapniem w Biedronce.. przewyśmienity, żadne Danone czy Zotty nie mogą się umywać!
Dokładnie tak jak pisze Gościnny - jest sporo produktów bardzo dobrej jakości (nie wiem jak od strony technicznej, ale smakowo bardzo dobre).
Ja proponuje dla zwolenników słodyczy zamienić delicje szampańskie na paryskie, nie dość, że lepsze to jeszcze tańsze. Przynajmniej raz w tygodniu kupuję parówki berlinki (5 szt w opakowaniu) za około 5 zł, w Biedronce są takie same tylko więcej (6 szt) za nieco ponad 4 złote. Właśnie stosowanie opakowań dedykowanych pod Biedronkę jest niezłym manewrem - pozwala sporo zaoszczędzić.
Ponadto bardzo świeże owoce i warzywa, kiedyś mieszkałem niedaleko Biedronki przy Ducha i cały rok kupowałem tam pomidory, cytryny i jabłka - nie trafiła mi się sytuacja żebym nie mógł wybrać idealnych paru sztuk. Spróbujcie tego samego w Carrefourze - nieraz trzeba przewalić kilka opakowań żeby znaleźć jednego niepotłuczonego pomidora o papryce nie wspomnę
Ponadto bardzo świeże owoce i warzywa, kiedyś mieszkałem niedaleko Biedronki przy Ducha i cały rok kupowałem tam pomidory, cytryny i jabłka - nie trafiła mi się sytuacja żebym nie mógł wybrać idealnych paru sztuk. Spróbujcie tego samego w Carrefourze - nieraz trzeba przewalić kilka opakowań żeby znaleźć jednego niepotłuczonego pomidora o papryce nie wspomnę
A propos delicji szampańskich - zniknęło z nich logo "Wedel", bo licencja wygasła, więc teraz mogą pod ta nazwą robić co chcą.
No i w Biedronce mają czasami fajne promocje na ciuchy sportowe - latem była promocja na koszulki i spodenki rowerowe po 10 zł. Jakość bardzo dobra, wykonanie też, a kosztowały 20% tego, co w innych sklepach.
No i w Biedronce mają czasami fajne promocje na ciuchy sportowe - latem była promocja na koszulki i spodenki rowerowe po 10 zł. Jakość bardzo dobra, wykonanie też, a kosztowały 20% tego, co w innych sklepach.
Ja też w Biedronce dużo kupuję - mają na przykład Oliwki w zaj*... cenie, mleko, owoce. Nie kazdy jest Prezesem PiS'u i OSŁEM (Posłem) - Koszyk Kaczyńskiego można w Tesco, Biedronce i paru innych sklepach kupić 50% taniej niż zrobił to Uber Kaczor.
Osobiście uważam, że RYNEK kontroluje - sklepy tanie i dobre się utrzmają - inne, cóż, padną. Prawo rynku.
Osobiście uważam, że RYNEK kontroluje - sklepy tanie i dobre się utrzmają - inne, cóż, padną. Prawo rynku.
9000 ml A Rh-
Myślę, że nie do końca tak się stanie. Jest spora grupa ludzi dla których pieniądze nie stanowią problemu a robiąc zakupy wolą spotykać podobnych do nich - stąd taki a nie inny charakter Almy. Podobnie działa w UK M&S. Ale to nisza.Ravir pisze: - inne, cóż, padną. Prawo rynku.
Rynek bardziej się spolaryzuje - nie ma miejsca na średniaki.
Co do Biedronki przy Owintarze to skąd pomysł aby był w niej Kaufland ??? Chyba jest to ostatnia możliwa konfiguracja w tym miejscu.
Jeśli jedna osoba ma urojenia, mówimy o chorobie psychicznej. Gdy wielu ludzi ma urojenia, nazywa się to religią.