To raczej powinien to skrobnąć na mieleckim forum w podobnym dziale...maup pisze:czyżby była prowadzona transmisja forum na CB-radio?grzybu pisze:Pozdrowienia dla kolegi z firmy Flooreko w dostawczym wozie o rejestracji RMI. Zmien kolego elektryka bo hamujesz kierunkami
Kolejny madafaka rozwalił zderzaka...
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
Pewnie TIR przywalił, z zasłyszanych informacji ściągnęło mu naczepę tam na łuku, ale to tylko wersja zasłyszana.. A ten TIR chyba stał przy zajeździe pod Dębem, bowiem z Lwowskiej widziałem tam samochód z uszkodzoną naczepą.
www.kpt.jun.pl - tarnowskie forum o komunikacji zbiorowej
-
- Obywatel
-
- Rhetor
Przewróconym autem był jakiś dostawczak, a w bok ciapnął go zielony opel czy coś w tym stylu... Siła musiała być duża, bo takiego dostawczaka busikowego na boku postawić to hej hej... A ten rejon robi się coraz bardziej niebezpieczny, bo auta stoją w korku na Szujskiego, przez co ludzie mają utrudnione wyjeżdżanie z ulic typu Wilsona (od strony północnej) - i nieszczęście gotowe. Kiedy wreszcie ktoś skróci cykl świateł na Klikowska/Szujskiego, który wszystko trzyma na amen?TomekMKM pisze:Ja też to widziałem. Również proszę o szczegóły
A czy ktoś zawnioskował do TZDM-u w tej sprawie?Marcin Zaród pisze:Kiedy wreszcie ktoś skróci cykl świateł na Klikowska/Szujskiego, który wszystko trzyma na amen?
14 621 91 05 i prosić z Panem Bąkiem lub Mikutą. Wierzcie mi, ci panowie reagują na każde zgłoszenie. Ostatnio na mój wniosek spowodowali przestawienie sterownika Krzyska-Spokojna wydłużając czas dla Krzyskiej.
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku
Nie potrafię wyjaśnić dlaczego doszło do spotkania panów Piłsudskiego z Pułaskim i tej zamianywejss pisze:W Tarnowie nie ma takiego skrzyżowania.BLAST pisze:Widzę, że jakaś kumulacja w tamtym miejscu. Dzisiaj koło 9 rano na Szujskiego - Piłsudskiego też było jakieś bum ale nie miałem czasu na rozglądanie się, więc i szczegółów zdarzenia nie znam.
Kiedyś kierowcy hamujący/zatrzymujący się na skrzyżowaniu Krasińskiego-Mościckiego zostali skrytykowani za takie zachowanie. Uprzejmie informuję, że dziś właśnie takie zachowanie uchroniło mnie przed kolejnym wypadkiem na tym skrzyżowaniu. Zobaczyłam tylko, że KDA pomknęło sobie nie robiąc nic ze znaku STOP :/