IS sprzedane!
Ulotka została zaskarżona przez jakieś tam organizacje...dafi33 pisze:A ja dostałem ulotkę z ładną Panią i jest napisane że we Wrześniu dają za darmo (MM)
A proponuje jeszcze przeczytać co dają i na jakich zasadach. Mniej więcej wygląda to tak, że podpisujesz umowę na neta 2 Mb lub szybszy, po 18 msc możesz mieć 1 Mb za darmo pod warunkiem, że skorzystasz z jakiegoś pakietu TV lub tel.
-
- Rhetor
To sobie trochę ponarzekam na kablówkę MM, mianowicie gdy była to kablówka IS, telewizor nie miał problemów z dostosowaniem obrazu (autodopasowanie szerokości), natomiast teraz szlag mnie trafia, bo jak mam auto to mi skacze co chwilę w inne ustawienia i nie może dobrać odpowiednich.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
- Rhetor
Tak, po co utrzymywać dwa BOK?
U mnie to samo, obcina nazwę stacji, albo robi mi się obraz w kształcie kwadratowym no i śnieżenie na jedynce i dwójce. Masakra, po wygaśnięciu umowy przestawiam się na talerz i na LTE.LordRuthwen pisze:To sobie trochę ponarzekam na kablówkę MM, mianowicie gdy była to kablówka IS, telewizor nie miał problemów z dostosowaniem obrazu (autodopasowanie szerokości), natomiast teraz szlag mnie trafia, bo jak mam auto to mi skacze co chwilę w inne ustawienia i nie może dobrać odpowiednich.
Jak Ci coś śnieży to usterkę zgłoś... Pewnie od jakiegoś czasu masz słabe parametry sygnału na kablu, a po przepięciu na kablówkę MMP są inne zapotrzebowania w decybeleBaxon pisze:U mnie to samo, obcina nazwę stacji, albo robi mi się obraz w kształcie kwadratowym no i śnieżenie na jedynce i dwójce. Masakra, po wygaśnięciu umowy przestawiam się na talerz i na LTE.LordRuthwen pisze:To sobie trochę ponarzekam na kablówkę MM, mianowicie gdy była to kablówka IS, telewizor nie miał problemów z dostosowaniem obrazu (autodopasowanie szerokości), natomiast teraz szlag mnie trafia, bo jak mam auto to mi skacze co chwilę w inne ustawienia i nie może dobrać odpowiednich.
pozdrawiam
Mam pytanie, ponieważ skończyła mi się umowa z IS i obecnie płacę rachunki "na bieżąco", na zasadach i w/g cennika który obowiązywał w starej umowie. Czy w takim przypadku MM może wymagać ode mnie podpisania nowej umowy?
Umowa z TTK też powoli wygasa i zastanawiam się nad nowymi pakietami MM, w szczególności interesuje mnie prędkość internetu. Czy 12Mb od MM jest porównywalne do tego co mieliśmy do tej pory na osiedlowych kablach z IS? (25-lecia/jasna) Czy może lepiej pozostać na starych kablach?
Umowa z TTK też powoli wygasa i zastanawiam się nad nowymi pakietami MM, w szczególności interesuje mnie prędkość internetu. Czy 12Mb od MM jest porównywalne do tego co mieliśmy do tej pory na osiedlowych kablach z IS? (25-lecia/jasna) Czy może lepiej pozostać na starych kablach?
-
- Rhetor
W każdej też chwili oni mogą ci podesłać inną, z którą możesz się nie zgodzić i wypowiedzieć umowę
...tylko że umowa z śp. Internet Solutions nie miała zapisów, w myśl których operator po zakończeniu podstawowego okresu np. dwóch lat, miał możliwość skasowania abonenta na wielokrotnie wyższą cenę - ktoś tu już ostrzegał na forum, że MM go uszczęśliwiła fakturami na ponad 300zł/m-c.
Zwierciadła Nehaleni dzielą się na uprzejme i rozbite