PYTANIA DO PANI RZECZNIK PREZYDENTA MIASTA TARNOWA
Jeszcze Ci podam link do wiadomości, gdzie jest wypowiedź "Najwyższego Drogowca Tarnowa" nt. ww. pomysłów: //http://www.intermaks.pl/index.html?grp= ... l&strona=5
Dlatego chodzi mi o szerokość prześwitu pod wiaduktem kolejowym wc. al. Al. Tarnowskich, bo jak będzie to jezdnia o szerokości 7m. plus chodnik to ja dziękuję za to z góry. Jak będę miał jak to wrzucę jakoś tę mapkę.
Dlatego chodzi mi o szerokość prześwitu pod wiaduktem kolejowym wc. al. Al. Tarnowskich, bo jak będzie to jezdnia o szerokości 7m. plus chodnik to ja dziękuję za to z góry. Jak będę miał jak to wrzucę jakoś tę mapkę.
Może Pani Rzecznik się orientuje czym kierowano się przy remoncie murów miejskich wstawiając kratę w dość urokliwe i wygodne przejście przy ulicy Wąskiej obok pomnika Bema. Bo patrząc na to z boku decyzja taka wydaje się być pozbawiona jakiegokolwiek sensu.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM
-
- Obywatel
Dziękuje za szybką odpowiedź.
Tak właśnie myślałem, że konserwator zabytków maczał w tym palce
Szkoda jedynie, że zamykając schody nakazał wstawić kratę, która zapewne też nie ma żadnego uwarunkowania historycznego, zamiast zrekonstruować basztę (chociaż to oczywiście zadanie na całkiem inny budżet) .
Tak właśnie myślałem, że konserwator zabytków maczał w tym palce
Szkoda jedynie, że zamykając schody nakazał wstawić kratę, która zapewne też nie ma żadnego uwarunkowania historycznego, zamiast zrekonstruować basztę (chociaż to oczywiście zadanie na całkiem inny budżet) .
Pani Rzecznik mam kilka pytań odnośnie przyszłości miasta. Mianowicie.
1. Jak ma się rozwijać Klaster Przemysłowy?
2. Jak będzie wyglądało zagospodarowanie pustych terenów miejskich? O ile w ogóle takie będzie? Chodzi mi głównie o dzielnice: Mościce, Klikowa, Krzyż oraz tereny przylegające do ulicy Krakowskiej na dłogości od wiaduktu kolejowego do mostu.
3. Czy będzie jakąs konkretna promocja miasta, która zmieni myślenie wielu mieszkańców, że Tarnów jest cytuję: wiochą, prowincją, dziurą itp. Jeżeli tak, to jak będzie wyglądać?
Uważam, że pytanie nr 3 jest bardzo ważne, bo to odbija się na dostrzeganiu miasta przez osoby z zewnątrz. Mieszkańcy często sami sobie robią antyreklamę.
1. Jak ma się rozwijać Klaster Przemysłowy?
2. Jak będzie wyglądało zagospodarowanie pustych terenów miejskich? O ile w ogóle takie będzie? Chodzi mi głównie o dzielnice: Mościce, Klikowa, Krzyż oraz tereny przylegające do ulicy Krakowskiej na dłogości od wiaduktu kolejowego do mostu.
3. Czy będzie jakąs konkretna promocja miasta, która zmieni myślenie wielu mieszkańców, że Tarnów jest cytuję: wiochą, prowincją, dziurą itp. Jeżeli tak, to jak będzie wyglądać?
Uważam, że pytanie nr 3 jest bardzo ważne, bo to odbija się na dostrzeganiu miasta przez osoby z zewnątrz. Mieszkańcy często sami sobie robią antyreklamę.
Mam pytanie do Pani rzecznik, czy nie można umówić się że co jakiś czas odpowiada Pani czy ktoś inny na pytania forumowiczów, np. co 2 tygodnie. Bo tak to czekamy i czekamy
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau
-
- Rhetor
- Kontakt:
Wierzysz w to? Bo ja szczerze wątpię. Skończy się na tym, że Pani Rzecznik się pojawi odpowie na te pytania na które chce odpowiedzieć i uzna, że wszystko jest ok.Beaver pisze:Mam pytanie do Pani rzecznik, czy nie można umówić się że co jakiś czas odpowiada Pani czy ktoś inny na pytania forumowiczów, np. co 2 tygodnie. Bo tak to czekamy i czekamy
Pani Rzecznik, proszę mnie zaskoczyć! Wystarczy raz w miesiącu! ale regularnie!
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?