Bitwa Warszawska 3D, czy nie 3D?
Bitwa Warszawska 3D, czy nie 3D?
Był ktoś już w Marzeniu na "Bitwie Warszawskiej" w 3D?
Lub na jakimś innym filmie w 3D?
Bo biorę pod uwagę trzy opcje:
1) Kino Marzenie 3D - jeśli rzeczywiście jest to "3D" takie jak powinno być
2) Kino Millennium - jeśli w "Marzeniu" 3D jest do dupy, to wolę 2D w dobrej jakości
3) Multipleks w Krakowie - 3D
Lub na jakimś innym filmie w 3D?
Bo biorę pod uwagę trzy opcje:
1) Kino Marzenie 3D - jeśli rzeczywiście jest to "3D" takie jak powinno być
2) Kino Millennium - jeśli w "Marzeniu" 3D jest do dupy, to wolę 2D w dobrej jakości
3) Multipleks w Krakowie - 3D
-
- Rhetor
Ja bym ogólnie wolał zwykłe filmy 2d, może jestem staromodny, a może po prostu idę (jeśli idę) na film a nie obejrzeć wątpliwe efekty.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
jarooo, Jeżeli chodzi o komfort oglądania, to wybrałbym wariant 3 - tak, wiem, nie jestem lokalnym patriotą, ale głosuję nogami za Multipleksem w Tarnowie, wybierając dobrą jakość oglądania w Krakowie . Jeden warunek - musi upłynąć min. miesiąc od premiery, bo inaczej będziesz miał kwadrofonię szeleszcząco-siorbiących dresików rozmawiających co jakiś czas ze swoimi różowymi pięknościami (oczywiście przez komórę, bejbe)
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
Polecałbym jednak Marzenie, 3D takie samo jak w multiplexie a fotele to mały pikuś, nie wiem czy jest sens płacić za dojazd do Krakowa tylko z tego powodu.
Jeśli chodzi o Millenium to też już jest 3D zamontowane na dużej sali, jakość podobna jak w Marzeniu ale te diody co porobili po bokach sali troszkę przeszkadzają w oglądaniu.
Masz jeszcze 3D w Dąbrowie Tarnowskiej w Sokole ale tam nie byłem więc nie wiem jak jest wiem tylko że projektor taki sam jak w Millenium
Jeśli chodzi o Millenium to też już jest 3D zamontowane na dużej sali, jakość podobna jak w Marzeniu ale te diody co porobili po bokach sali troszkę przeszkadzają w oglądaniu.
Masz jeszcze 3D w Dąbrowie Tarnowskiej w Sokole ale tam nie byłem więc nie wiem jak jest wiem tylko że projektor taki sam jak w Millenium
gushman, a jeszcze tydzień temu, w czwartek, czytałem psalmy pochwalne na temat tego filmu, ale były raczej nastawione na stopień odwzorowania rzeczywistości (uzbrojenie, zachowanie ludzi, metody walki, realia historyczne) niż na fabułę. OIDP to jakiś dodatek do Gazety Wyborczej był.
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
-
- Archont
Recenzje dotycza glownie kiepskiej obsady - Szyc wyglada, jakby sie w filmie meczyl, Urbanska ma kiepski pi-ar i jak sie wczesniej oblecialo wszystkie reality-showy to teraz trudno, zeby ludzie zobaczyli w niej dobra aktorke; a Lukasz Garlicki do tej pory grywal glownie w telenowelach role bogatych i niezbyt rozgarnietych dandysow, kojarzyc sie moze tez z 'nie masz cwaniaka nad warszawiaka' - a tu zonk, ksiedza z niego zrobili, malo to wiarygodne
-
- Archont