autobus PO pod teatrem.
autobus PO pod teatrem.
Właśnie pod Tarnowskim Teatrem stoi autobus, z tego co zauważyłem w barwach PO. Bardzo podobny do tego, którego używa Premier do objazdu po Polsce. Czy ktoś wie coś może więcej?
-
- Archont
-
- Archont
W czwartek kolo 21, akurat jak przejeżdżałem pod teatrem, z przeciwka jechala SM, myslisz ze cos zrobili ? Nie - pojechali dalej.mirak pisze:Wieczorem autobus odjechał, a na chodniku stał zaparkowany samochód z lawetą i twarzą kandydata. Strasznie mnie kusiło wezwać SM i zaczekać na reakcję.
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau
Sytuacja z wczoraj. Auto stoi za zakazem ruchu a straż miejska jedzie z przeciwka. Musiała się zatrzymać żeby przepuścić jakąś kobietę. Po tym jak już się zrobiło wolne straż sobie przejechała jak gdyby nigdy nic. A auto stało sobie dalej za zakazemBeaver pisze:W czwartek kolo 21, akurat jak przejeżdżałem pod teatrem, z przeciwka jechala SM, myslisz ze cos zrobili ? Nie - pojechali dalej.mirak pisze:Wieczorem autobus odjechał, a na chodniku stał zaparkowany samochód z lawetą i twarzą kandydata. Strasznie mnie kusiło wezwać SM i zaczekać na reakcję.
-
- Rhetor
Na przystanku stać (parkować) nie wolno.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD