Problem z internetem w ZETO
Problem z internetem w ZETO
A wiec zauwazylem ze strony widzą moje ip, inne niz wpisane mam w ustawieniach.
Na stronach typu Myip pokazuje mi ze moje ip to jakis inny numer.
Na DC nie działa wyszukiwanie, strony działają gorzej. I co najgorsze bez wlączonego proxy nie mogę się połączyć z forum. Pisze że upłynął limit czasu.
Nie wie ktos co to moze byc ?
Na stronach typu Myip pokazuje mi ze moje ip to jakis inny numer.
Na DC nie działa wyszukiwanie, strony działają gorzej. I co najgorsze bez wlączonego proxy nie mogę się połączyć z forum. Pisze że upłynął limit czasu.
Nie wie ktos co to moze byc ?
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau
-
- Archont
Właśnie też mam ostatnio problemy z internetem z ZETO i mieszkam też na zielonym. Mam co prawda ten internet 2MB za 14,99zł, i bezprzewodowo ale wcześniej chodził elegancko. Teraz co jakiś czas trace sygnał i nic nie działa tak na kilkadziesiąt sekund. Do tego faktycznie wczoraj na DC++ nie mogłem niczego wyszukać. Myślałem już nad zmianą rutera ale to chyba jednak nie to.
-
- Rhetor
Od kolegi z Zeto: powinno być już w porządku.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
No dokładnie - strony się nie ładowały... albo ładowały w nieskończoność zetowski @ nie robił - od kilku dni takie zdarzenia mam, przeważnie wieczorową porą ....
jutro chyba wycieczkę na Urszulańską sobie zrobię.
jutro chyba wycieczkę na Urszulańską sobie zrobię.
"Pan Jan z Suwalszczyzny idąc na polowanie przez pomyłkę zabrał papierosy syna - do południa upolował: niebieskiego kangura, jednorożca i dwa smoki..."
Mieszkam na osiedlu Zielonym i posiadam internet z ZETO i tak jak wy miałem dziś problemy z internetem.
Nie jest to jedyna 'awaria' w ostatnim okresie. Nie wiem co jest grane, ale zaczyna to być wkurzające.
Nie jest to jedyna 'awaria' w ostatnim okresie. Nie wiem co jest grane, ale zaczyna to być wkurzające.
http://www.forum.uniatarnow.net - forum tarnowskiego żużla, zapraszam.
-
- Rhetor
Jak masz wifi w mieszkaniu to mogą miec rację, bo sieci bezprzewodowych się w blokach namnoźyło a kanłów jest tylko 13 w pasmie 2,4 ghz
Wysłane z mojej budki telefonicznej