Który prywaciarzz wybudował sobie kort tenisowy przy ulicy al.tarnowskich/PTTK na terenie bodajże elektrowni/rozdzielni czy cokolwiek tam jest.
Powyżej basenu. Widziałem nieraz, jak ktoś tam grywa sobie.
Kort tenisowy powyżej basenu na marcince
-
Autor tematu - Prytan
- Kontakt:
-
Autor tematu - Prytan
- Kontakt:
-
- Prytan
-
Autor tematu - Prytan
- Kontakt:
Ten kort jest bardzo tajemniczy.
Pytałem ludzi w UM - to nie miejski obiekt, nikt nic o nim nie wie (zreszta jakby był miejski, to byłaby fotorelacja z przecięcia wstęgi )
Pytałem ludzi w Wodociągach (bo on przylega do zbiorników TW) - te osoby, które pytałem też nie wiedzą kto to zbudował.
Śledztwo trwa
Pytałem ludzi w UM - to nie miejski obiekt, nikt nic o nim nie wie (zreszta jakby był miejski, to byłaby fotorelacja z przecięcia wstęgi )
Pytałem ludzi w Wodociągach (bo on przylega do zbiorników TW) - te osoby, które pytałem też nie wiedzą kto to zbudował.
Śledztwo trwa
No nie, żeby robić sensacje, że ktoś kort wybudował i to dla siebie tylko I to w dziale "Inwestycje lokalne" ! Przypomniało mi się video jak tubylcy gdzieś w afryce pierwszy raz zobaczyli cywilizację
No ale w sumie jak zorza polarna pojawia się gdzieś poza strefą polarną to też to sensacyjne jest dla wszystkich
No ale w sumie jak zorza polarna pojawia się gdzieś poza strefą polarną to też to sensacyjne jest dla wszystkich