Internetowa Skrzynka Radnego
Nie wiem, kto jest właścicielem terenu byłego amfiteatru, ale przechodząc tamtędy wczoraj zobaczyłem, że to miejsce straszy. nie wiem czy jest to możliwe, ale możnaby tam zrobić taki Central Park, miejsce, gdzie człowiek mógłby sobie rozłożyć kocyk na trawce i poczytać książkę, czy student mógłby się pouczyć. Albo coś innego wymyślić. Szkoda takiego kawałka terenu w ścisłym centrum miasta. Tylko błagam, nie parking. Niech to miejsce służy relaksowi i rozrywce.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
29500ml B Rh+... A Ty?
http://www.youtube.com/watch?v=bGcTsG6zxZsstarówka pisze:nie wiem o co Ci z tym przedszkolem chodzi
Po prostu nie wierzę, że w TCK znajdzie się ktoś, kto podejmie się takiej inwestycji - własność terenu to jedno, a wybudowanie kina czy jakiegokolwiek innego budynku to drugie.starówka pisze:amfiteatr do nich należy, więc po co sie spierać,
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
dobra to wytłumaczcie mi:
jaki sens był w budowaniu boiska dla 'młodzieży' w środku blokowiska na westeplatte ? gdzie praktycznie w nocy o 1-2 czasami grają, a chlanie to codziennie odchodzi w godzinach nocnych, ostatnio nawet chyba gitarę słyszałem....
jaki sens był w budowaniu boiska dla 'młodzieży' w środku blokowiska na westeplatte ? gdzie praktycznie w nocy o 1-2 czasami grają, a chlanie to codziennie odchodzi w godzinach nocnych, ostatnio nawet chyba gitarę słyszałem....
Agencja interaktywna hauerpower.com. SEO, kampanie Ads. Projektowanie UX/UI. Dedykowane wdrożenia Wordpress.
jakbyś nie wiedział na co taki zabieg się zda...
Agencja interaktywna hauerpower.com. SEO, kampanie Ads. Projektowanie UX/UI. Dedykowane wdrożenia Wordpress.
bo oni są jak szarańcza, ledwo wroci to to ze szkoły już drze paszcze na boisku, świątek, piątek i niedziela, coś jakbyś na stadionie mieszkał. o ile z nocnymi można jeszcze po 22 walczyć, to z tym 'sportem' osiedlowym raczej należy podziękować pomysłodawcy boiska pierwszo-ligowego buha ha ha ha ...