Gdzie parkować?
Gdzie parkować?
Witam na forum.
W naszym mieście jest problem odnośnie parkowania samochodu. Dojeżdżam tutaj do pracy codziennie w okolice Mickiewicza i nie stać mnie na tak duże opłacanie miejsca parkingowego lub płacenie mandatów.
Czy ktoś wie gdzie mogę parkować za darmo? Wiem, że parking jest koło aqua parku ale to bardzo daleko. Czy wie ktoś czy ulica Piłsudskiego koło seminarium również jest płatna?
Sprawa jest nieco irytująca. Liczę na Was
W naszym mieście jest problem odnośnie parkowania samochodu. Dojeżdżam tutaj do pracy codziennie w okolice Mickiewicza i nie stać mnie na tak duże opłacanie miejsca parkingowego lub płacenie mandatów.
Czy ktoś wie gdzie mogę parkować za darmo? Wiem, że parking jest koło aqua parku ale to bardzo daleko. Czy wie ktoś czy ulica Piłsudskiego koło seminarium również jest płatna?
Sprawa jest nieco irytująca. Liczę na Was
-
- Prytan
- Kontakt:
zależy w który rejon mickiewicza?
Agencja interaktywna hauerpower.com. SEO, kampanie Ads. Projektowanie UX/UI. Dedykowane wdrożenia Wordpress.
Tam jest w ogole zakaz wjazdu dla zwyklych ludzi bo moga parkowac tylko klienci urzedu. Jakis czas temu kumpel tam parkowal az w koncu sie kapneli i mandaty wlepiali. A orientuje sie ktos czy sa tam kamery na parkingu?ad2222 pisze:Burnago, A obok urzędów na Solidarności?
Na starej kaplanowce nie parkowallbym z tego co wien okolica jest bardzo nieciekawa.
Co do slowackiego-sitki to sprawdze dzisiaj.
Okolica jest wszędzie nieciekawa Tam akurat mniej o auto bym się przejmował w ciągu dnia niż gdziekolwiek indziej No chyba, że na parkingu strzeżonym, no to ok
A co do parkingu przy urzędzie wojewódzkim to taki chodzi człowiek, który sprawdza samochody z tego co mi wiadomo. No i chodzi i patrzy gdzie idą ludzie. Jak masz niefarta i zobaczy, że nie idziesz w stronę urzędu a potem auto bardzo długo stoi to dostaniesz mandat.
A co do parkingu przy urzędzie wojewódzkim to taki chodzi człowiek, który sprawdza samochody z tego co mi wiadomo. No i chodzi i patrzy gdzie idą ludzie. Jak masz niefarta i zobaczy, że nie idziesz w stronę urzędu a potem auto bardzo długo stoi to dostaniesz mandat.
W roku 1999 przeprowadzałem się ze Strusiny w tamte okolice, ludzie dziwili się, że kupiłem tam mieszkanie, bo "okolica bardzo nieciekawa". W tym samym czasie przeczytałem w TEMI policyjne statystyki, wg których najwięcej przestępstw miało mieć miejsce właśnie w StrusinieBurnago pisze:Na starej kaplanowce nie parkowallbym z tego co wien okolica jest bardzo nieciekawa.