bilet autobusowy w MPK na sms

Wiadomości "z miasta".

faleQ
Archont
Kontakt:

Post autor: faleQ »

MPK nie posiada kontrolerów biletów :P
Te panie pracują dla ZKMu, poza tym jest dwie osoby które przyjeżdżają z Krakowa kilka razy w tygodniu, oraz "niezastąpiona" firma Arkan.

Awatar użytkownika

robas
Proedroj
Kontakt:

Post autor: robas »

Beaver pisze:Bo rozmawiałem z nimi, oraz pytałem zaprzyjaźnionego kierowcy autobusu ;p
Zapytaj jeszcze czy mają grafik, jeśli tak to jaki, żebym wiedział na przyszłość którymi busami nie jeździć :P

faleQ
Archont
Kontakt:

Post autor: faleQ »

Nie mają grafiku, im więcej wyjeżdżą, tym więcej zarobią (kasują kontrolki w każdym autobusie, którym jadą).

Awatar użytkownika

Beaver
Rhetor

Post autor: Beaver »

robas pisze:
Beaver pisze:Bo rozmawiałem z nimi, oraz pytałem zaprzyjaźnionego kierowcy autobusu ;p
Zapytaj jeszcze czy mają grafik, jeśli tak to jaki, żebym wiedział na przyszłość którymi busami nie jeździć :P
Od około 8 rano, do około 16 jezdza. Ale czasami widuje je o innych porach. 70% kursów to linie OA, OB, 9tka, i wszystko co na trasach jeździ na kierunku Mościce - Słoneczna ;p
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau

Awatar użytkownika

Autor tematu
karamba
Archont
Kontakt:

Post autor: karamba »

Wygląda na to że system już działa http://www.rdn.pl/info_tarnow/index.php ... 2011096384

próbował ktoś?

Eredhel
Archont

Post autor: Eredhel »

Ja, ale w Krakowie. Wyskoczyło mi raz błąd komunikacji, więc radzę mieć ze sobą drobniaki na zakup biletu u kierowcy na wszelki wypadek.
[center]"We're the lucky ones. Don't forget that"
[/center]

Awatar użytkownika

TomekMKM
Rhetor

Post autor: TomekMKM »

Kolega próbpwał przy mnie i działa. Warunek zakupu biletu jest jeden - trzeba mieć dostęp do Intenetu.

ZaMłody
Obywatel

Post autor: ZaMłody »

Testowałem dzisiaj to i działa , szybko mnie obsłużyło ;]

P.S Witam na Forum ;]

ODPOWIEDZ