Parkowanie w Tarnowie
To wszystko przez urodziny galerii na którą zjechało się więcej aut niż zwykle więc okazji do ustrzelenia takich mistrzów parkowania było więcej. Na moich oczach też się coś takiego wydarzyło na parkingu za przystankiem autobusowym; wolne 2 miejsca -> zbliża się jedno Audi lokalnego matadora KT -> zajęte 2 miejsca
Dzisiaj na ul. Mościckiego jakiś gość zatrzymał auto (i przy okazji ruch...) tylko po to by nakrzyczeń na panią, która zaparkowała pod Al.Capone by zrobić zakupy. Nakrzyczał jej, że tam jest g...o a nie parking... natomiast nie wiem o co mu chodzi, skoro tam jest tyle miejsca, ze śmiało można nawet dwa auta postawić i nie wadzi to ani pieszym ani ruchowi drogowemu...
Zgadza się. Jak tam auto zaparkuje to zupełnie nie widać czy ktoś nie jedzie od świateł Pułaskiego/Mościckiego. Kilka razy mnie już "obtrąbiono" gdy na "czuja" próbowałem wyjechać.faleQ pisze:Polecam wyjazd z Wilsona jak tam stoi trochę wyższe auto. Przed AlCapone na Mościckiego jest zakaz zatrzymywania się i postoju!Keleos pisze:nie wiem o co mu chodzi, skoro tam jest tyle miejsca, ze śmiało można nawet dwa auta postawić i nie wadzi to ani pieszym ani ruchowi drogowemu...
I ja potwierdzam, żeby niektórzy wiedzieli "o co mu chodzi". Zarówno wyjazd z Wilsona jak i dojazd do tego skrzyżowania Mościckiego od wschodu to ruletka.karamba pisze:Zgadza się. Jak tam auto zaparkuje to zupełnie nie widać czy ktoś nie jedzie od świateł Pułaskiego/Mościckiego. Kilka razy mnie już "obtrąbiono" gdy na "czuja" próbowałem wyjechać.faleQ pisze:Polecam wyjazd z Wilsona jak tam stoi trochę wyższe auto. Przed AlCapone na Mościckiego jest zakaz zatrzymywania się i postoju!Keleos pisze:nie wiem o co mu chodzi, skoro tam jest tyle miejsca, ze śmiało można nawet dwa auta postawić i nie wadzi to ani pieszym ani ruchowi drogowemu...
Ja również biję się w piersi, bo wczoraj właśnie komuś wyjechałam; "na czuja" właśnie. Nic kompletnie nie widziałam przez zaparkowane auta.karamba pisze:Zgadza się. Jak tam auto zaparkuje to zupełnie nie widać czy ktoś nie jedzie od świateł Pułaskiego/Mościckiego. Kilka razy mnie już "obtrąbiono" gdy na "czuja" próbowałem wyjechać.
-
Autor tematu - Rhetor
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD