Chcemy wychować swoje dzieci na przykładnych kiboli, jak WY!
Fistal - będę jasnowidzem - jeszcze sbs, Lechu i JanPalony się w 100% z 'podsumowaniem" zgadzają. Ciekawe co ich łączy... hmm zastanówmy się.
Zdziwiłbyś się, kto ma na Twój temat podobną opinię z resztą to nie jest mój interes. Ja wyraziłem swoją.
To się nie odzywaj do mnie nie wywołany do tablicy. Ja nie mam takim jak ty nic do powiedzenia i nie życzę sobie, byś mnie nazywał swoim kolegą, bo mnie to obraża.
A kim Ty jesteś chłopaku, żeby mnie "wywoływać do tablicy"? Coś Ci się chyba pod sufitem poprzestawiało. Nie będziesz decydował o tym kiedy wypowiem się na dany temat na
publicznym forum, a skoro "takim jak ja nie masz nic do powiedzenia" (co z resztą widać po poziomie Twoich postów), to po jaką cholerę kolejny raz odnosisz się... Chociaż nie! Ciężko Twoje posty nazywać
odniesieniem do moich, skoro nie fatygujesz się ich czytać... Po prostu po raz kolejny mnie cytujesz
Uczepiłeś się licznika jak jakiś 15 latek, poważnie. A zresetuj licznik. Kogo obchodzi ilość postów? Dziecinada.
Jestem na tym forum jako czynny/bierny użytkownik już kawał czasu i wielokrotnie czytałem to co masz do napisania na różne tematy. Niestety większość wpisów to albo rażący brak wiedzy merytorycznej na dany temat, albo chęć nabicia licznika. Wolałem przyjąć tę drugą wersję, ale skoro tak bardzo się wyrzekasz, że nie chodzi o licznik... No cóż
Tak? Drogi ekspercie, po czym wnioskujesz? Znasz moje dzieciństwo? Znasz moich znajomych? Wiesz o mnie tyle ile chcę byś wiedział, ekspercie...
Z tego co wiem, nie napisano jeszcze Twojej biografii, więc nie było mi dane zapoznać się z faktami z Twojego barwnego dzieciństwa, ani Twoich przygód ze znajomymi ;]. Czytam za to, to co masz do napisania i na podstawie tego wyrabiam sobie opinię. Byłeś parę razy na meczach, masz paru kolegów "złych kibiców" - super. Powiedz mi w takim razie na ilu byłeś wyjazdach, siedziałeś kiedyś w "młynie", obcowałeś z "kibicami" przed, w trakcie i po meczu? Wydaje mi się, że nie bardzo. Widzisz, gdybym opierał swoją wiedzę na dany temat, na tym co mi powiedzieli koledzy, bądź co "zasłyszałem" to po prostu bym się nie wypowiadał i tyle.
Znajdź cytaty, w których ktoś człowieka z szalikiem śpiewającego (cenzuralne) piosenki nazywa kibolem. Znajdź.
Chcemy wychować swoje dzieci na przykładnych kiboli, jak WY!
Kojarzysz?! Skoro sugerujesz (jak się domyślam także mnie), że jestem kibolem (bandytą), to po raz kolejny powtarzam Ci, że jestem KIBICEM klubu ZKS UNIA TARNÓW, mam szalik, w miarę możwlości chodzę na mecze itd. Nie jestem KIBOLEM, nie biję nikogo, nie rwę krzeseł, więc skoro uraża Cię, że ktoś zwraca się do Ciebie vel. kolego (co jest zwrotem neutralnym), to ja nie życzę sobie, abyś nazywał mnie kibolem.
Pzdr