Autostrada A4
Przecież estakada nad torami jest już budowana w Stanisławicach i ma się ku końcowi.TomekMKM pisze:Ale projekt się nie zmienił mam nadzieję, i autostrada poleci estakadą nad torami
Natomiast na odcinku "B" czyli pomiędzy Brzeskiem a Wierzchosławicami nie jest przewidziana żadna estakada nad torami.
No chyba że ja się nie orientuję o jaki projekt chodzi
Bądź tak mało konkretny, jak to tylko możliwe, dzięki temu nikogo nie urazisz.
a wiadomo już jak będą się nazywać (na znakach) nasze dwa tarnowskie węzły i czy będą mieć Tarnów w nazwie, oraz czy od Krakowa będziemy kierowani na Rzeszów/Korczową (PL)(UA) a od Rzeszowa tylko na Kraków, czy na Tarnów też? Chodzi o to czy tarnów będzie istniał na tej autostradzie już od kilkudziesięciu km z obydwóch stron czy o istnieniu Tarnowa poinformuje pojedyncza seria znaków że zjazd do Tarnowa za 3000m, 1500m, 500 i tyle
TArnów już istnieje na A4 na znakach, gdzieś po drodze jest tablica z kilkoma miejscowościami i do tego: "Tarnów 70"
Mnie natomiast martwi, że moja jak do tej pory spokojna droga gminna, można nazwać ją osiedlową, najprawdopodobniej zamieni się w drogę dojazdową do węzła w związku ze zwężeniem ul. Wiśniowej
Mnie natomiast martwi, że moja jak do tej pory spokojna droga gminna, można nazwać ją osiedlową, najprawdopodobniej zamieni się w drogę dojazdową do węzła w związku ze zwężeniem ul. Wiśniowej
[center]"We're the lucky ones. Don't forget that"
[/center]
[/center]
Chyba by mnie sąsiedzi zabili Dopiero się powprowadzali a tu już pod nosem stacja benzynowa
Ale tak na poważnie, takie plany ma ponoć Lisia Góra... jak na razie poszerzają drogę gruntową. Może nie będzie tam dużego ruchu Pożyjemy zobaczymy.
A Wiśniowa podobno na wysokości rezerwatu Debrza ma mieć 3m szerokości po postawieniu ekranów...
Ale tak na poważnie, takie plany ma ponoć Lisia Góra... jak na razie poszerzają drogę gruntową. Może nie będzie tam dużego ruchu Pożyjemy zobaczymy.
A Wiśniowa podobno na wysokości rezerwatu Debrza ma mieć 3m szerokości po postawieniu ekranów...
[center]"We're the lucky ones. Don't forget that"
[/center]
[/center]