Ludowy Klub Sportowy Nieciecza Bruk-Bet
Nie wiem za co taka ilość ostrzeżeń .... Keleos czasem pisze znacznie ostrzej i jakoś nie dostaje ale mniejsza z tym .
Sercem jestem za Unią ale wynik sportowy Niecieczan budzi szacunek dla mnie niech grają jak najwyżej .... niektórzy fachowcy typu extremal przepowiadali im upadek a tu nici widać właścicielowi ''fabryki kostki'' przygoda z piłką nieprędko się znudzi .
Sercem jestem za Unią ale wynik sportowy Niecieczan budzi szacunek dla mnie niech grają jak najwyżej .... niektórzy fachowcy typu extremal przepowiadali im upadek a tu nici widać właścicielowi ''fabryki kostki'' przygoda z piłką nieprędko się znudzi .
Lechu, ale widzisz... to działa. Ostrzeżenia za ogólny poziom wypowiedzi i próby zastraszania - tego nie tolerujemy i nie będziemy tolerować na agorze. Czasami lepiej odpocząć kilka dni od forum, niż dać się wkręcać w pyskówki.
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
Napisze tu za 20 lat o pewnym klubie z Niecieczy, porozmawiamy.dafi33 pisze:niektórzy fachowcy typu extremal przepowiadali im upadek a tu nici widać właścicielowi ''fabryki kostki'' przygoda z piłką nieprędko się znudzi .
niech sie bujają. Do granic Tarnowa wstęp surowo wzbroniony. Chyba, że Bruk - Bet będzie sponsorował Jaskółki w 2 lidze. Zbudowali sobie wiejski klub to niech tam grają i marnotrawią dalej pieniądze.sylw3st3r pisze:mnie bardziej ciekawi ten fragment "Tylko w tle słychać pogłoski o ewentualnej fuzji z Unią ze znacznie większego Tarnowa" ciekawe czy tą są tylko plotki wymyślone przez onet, czy jakieś ziarenko prawdy w tym jest ;p
POLAK WĘGIER DWA BRATANKIĄ
całkiem możliwe, że będzie w tej lidze co UT Ale na razie się na to nie zanosiextremal pisze: Napisze tu za 20 lat o pewnym klubie z Niecieczy, porozmawiamy.
extremal pisze:niech sie bujają. Do granic Tarnowa wstęp surowo wzbroniony.
hehehehe, a to kibice mają jakikolwiek głos w tej sprawie??? Sądzę, że wątpię
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
Jedynym powodem jakiejkolwiek fuzji w moim mniemaniu mogłyby być wpływy z biletów... w Tarnowie więcej osób by przyszło na mecz. Inaczej to po co Niecieczy fuzja? Zawodników mają lepszych ni UT, kadrę zarządczą efektywniejszą... stadion... no cóż, ciężko tę lepiankę mościcką nazwać jeszcze stadionem - nie wiem czy nie łatwiej by było wybudować nowy stadion.
Jeśli fuzja to tylko z uwagi na kibiców, ale to trzeba by zapytać kibiców (nie kiboli) czy sobie tego życzą.
Jeśli fuzja to tylko z uwagi na kibiców, ale to trzeba by zapytać kibiców (nie kiboli) czy sobie tego życzą.
Prawda jest taka że kluby jak Nieciecza mają swoje 5min na arenie piłkarskiej ,czy to w Ekstraklasie czy w I lidze, ale po pięciu, siedmiu czy dziesięciu latach klub umiera śmiercią naturalną i słuch po nim ginie. Wisła, Legia , Górink czy Śląsk istnieją od 100 lat i będą istnieć dopóki dopóty ludzie będą kopać piłke.