Ludowy Klub Sportowy Nieciecza Bruk-Bet
To po co mnie zaczepiałeś? Bo to nie ja pierwszy się do Ciebie zwróciłem (bo i o czym miałbym z Tobą rozmawiać )
Złożyłem gratulacje za wygrany mecz Niecieczy - klubowi, który w przeciwieństwie do lokalnej drużyny coś piłkarsko w kraju znaczy. Komentarze mogłeś najzwyczajniej w świecie sobie darować.
Złożyłem gratulacje za wygrany mecz Niecieczy - klubowi, który w przeciwieństwie do lokalnej drużyny coś piłkarsko w kraju znaczy. Komentarze mogłeś najzwyczajniej w świecie sobie darować.
co "coś" znaczy?Keleos pisze:To po co mnie zaczepiałeś? Bo to nie ja pierwszy się do Ciebie zwróciłem (bo i o czym miałbym z Tobą rozmawiać )
proszę Cię , zejdź schodami i zobacz czy w "city banku" jest czynny wpłatomat i daj znać , oki?Keleos pisze:Właśnie się zastanawiałem, gdzie jest trzecia królewna ; ) Długo czekać nie trzeba było. Coś znaczy więcej niż nic, ale mniej niż wszystko. Żebym dorosłego (?) człowieka znaczenia słów musiał uczyć...