Croolick pisze:w Nonsensopedii można dopisać, że Zakłady Azotowe "rozpuszczają" swoich pracowników...
Jesteś kretynem.
Piszę to mając świadomość, że Admin może mnie maznąć czerwonym paskiem po tyłku.
To jakie oni mają tam procedury, że przez dwa lata gostek bezkarnie zrywał lokaty? Przecież po zerwaniu kilku pierwszych ktoś powinien się zorientować - bank powinien przysłać pocztą informacje o zerwaniu lokaty itd, a tutaj wygladało tak, jakby bank nie informował klientów o niczym.PorucznikBorewicz pisze:są delikatnie bezsensowne
Jeżeli grał u bukmachera za tą kasę to wiadomośc jest taka:Roberto pisze:Tak, powyżej 15 tys. Euro, ale nie tylko przychodzące ale i wychodzące (to uwaga w stronę Aliora)farciarzgilmore pisze:Bank ma chyba obowiązek (nie wiem napewno) zgłaszać takie podejrzane transakcje.
Podrabiał podpisy i grzebał w systemie ... wszystko jasne. Dziwi mnie tylko ciągle to jakie ten bank ma zabezpieczenia skoro do samego końca nie wiedzieli, że coś się dzieje. Dla mnie niepojęte. Wszelkie takie operacje na gotówce zgodnie z zasadami czy to rachunkowości czy (wg. mnie szczególnie) bankowości podlegają jakiejś weryfikacji innych osób czy też ich akceptacji. Nawet takie lokaty. Albo ktoś jest w to jeszcze umoczony albo ten bank jest po prostu gówniany (pisząc wprost).Maciej P. podejrzany jest o szereg oszustw, podrabianie podpisów, zmianę danych w systemie informatycznym oraz defraudację pieniędzy na szkodę banku i jego klientów