Miejski portal
-
Autor tematu - Thesmothetai
- Kontakt:
Miejski portal
Nie wie ktoś ile kosztowała miasto strona znajdująca się pod adresem www.tarnow.pl ?
-
- Rhetor
Ale za to zobacz jaki sposób na kasę, nic nie robisz a kasa płynie, i pewnie jeszcze za nadzór i administrowanie miesięcznie trochę leci.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
- Rhetor
- Kontakt:
Wystosuję jutro zapytanie w tej sprawie na Sesji Rady Miejskiej ;-) pytania będą szczegółowe!
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
-
- Rhetor
-
- Rhetor
- Kontakt:
hahahaha dobrze, że to napisałem, bo bym jutro od 8.00 świecił pod Salą Lustrzaną no ale tak sobie wpisałem w elektrokajecik a mogłem zostać dzień dłużej na śląskuDorota1975 pisze:nie jutro, a we wtorek... no, chyba że zaglądniesz na powiatową...
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Rhetor
-
- Rhetor
Strona została zrobiona przez www.ladnestrony.net, na której widnieje nazwisko Krzysztofa Gzyla. Google natomiast wyrzuca coś takiego:
To, że ktoś np. po godzinach pracy dorabia jako prywatna firma, nie jest naganne. Pytanie: czy miasto zlecało stronę pracownikowi czy prywatnej firmie. Jeżeli prywatnej, to chyba obowiązywała ustawa o zamówieniach publicznych. Czy została wdrożona? Pewnie Kuba niebawem nas oświeci.
Sam autor zresztą z wyróżnieniem się nie ukrywa, bo na swojej stronie podaje informację: "Wyróżnienie na Festiwalu Promocji Miast i Regionów za stronę www.it.tarnow.pl".22.04.2008 - Wyróżnienie w konkursie "Złote Formaty 2008" w kategorii "Strona WWW" dla TCI za portal turystyczny www.it.tarnow.pl, autorstwa pracownika TCI, Krzysztofa Gzyla
To, że ktoś np. po godzinach pracy dorabia jako prywatna firma, nie jest naganne. Pytanie: czy miasto zlecało stronę pracownikowi czy prywatnej firmie. Jeżeli prywatnej, to chyba obowiązywała ustawa o zamówieniach publicznych. Czy została wdrożona? Pewnie Kuba niebawem nas oświeci.