Kolejny madafaka rozwalił zderzaka...
karamba pisze:Google maps wprowadziło w Polsce informacje o korkach
http://tech.wp.pl/kat,1009781,title,Goo ... omosc.html
nie wiem jak się to ma do rzeczywistego ruchu ale popatrzeć czy jest korek przed światłami w Łukanowicach zawsze można:)
Na Targeo już od dawna jest taka usługa, fajnie się z tego korzysta jak się planuje wyjazd w jakiś nieznany rejon kraju. Poza tym jest fajna opcja z przewidywaniem ruchu na podstawie danych archiwalnych.
Pozdrawiam instruktora nauki jazdy, który nie powiedział kursantce(jej nie obwiniam, bo to mogła być pierwsza jazda i stres i tak dalej), że wjeżdżając na rondo tymczasowe od strony słonecznej przepuszcza się auta będące na wewnętrznym pasie, które jadą na wprost. Niestety to ta Pani zmieniała pas nie ja.
A mnie wypada pogratulować kierowcy starej zielonej laguny na tarnowskich rejestracjach, który w niedzielę po południu przed Dąbrową Tarnowską o mało nie zabił siebie i rodziny oraz pewnie jeszcze innych idąc na czołówkę. Tylko dlatego, że kierowca nadjezdzający z przeciwka prawie się zatrzymał widząc wariata, nie doszło do tragedii. Niedoszły samobójca nie mógł zdzierżyć, że jechał w dużej kolumnie samochodów z prędkością 80km/h. A najśmieszniesze jest to, że kilometr dalej za stacją beznynową skręcał w lewo i przyblokował całe towarzystwo bo ruch był spory. Normalnie "mistrz kierownicy".
Korzystając z okazji chciałbym serdecznie pozdrowić wszystkich ścinających zakręty, szczególnie na odcinku Tarnów - Rzuchowa. Faktycznie, nie wszyscy mają na tyle duże umiejętności, aby utrzymać szeroki samochód na tak wąskim pasie jezdni. Ale nic się nie martwcie, kiedyś opanujecie tą trudną sztukę, no chyba, że ktoś z mniejszym refleksem z naprzeciwka was skasuje. Rajdowcy na tor, Miedziana Góra czeka!
Korzystając z okazji chciałbym serdecznie pozdrowić wszystkich ścinających zakręty, szczególnie na odcinku Tarnów - Rzuchowa. Faktycznie, nie wszyscy mają na tyle duże umiejętności, aby utrzymać szeroki samochód na tak wąskim pasie jezdni. Ale nic się nie martwcie, kiedyś opanujecie tą trudną sztukę, no chyba, że ktoś z mniejszym refleksem z naprzeciwka was skasuje. Rajdowcy na tor, Miedziana Góra czeka!
ja rowniez pozdrawiam kolesia i jego trojke pasazerow z mazdy 323F kol. czarny sportowy wydech . czolowka ze scania gdzie ja nogi trzymam na wysokosci ich wlosow konczy bardzo tragicznie.ale to szczegol taki malutki. i wogole pozdrawiam kierowcow ktorzy wyprzedzaja ciezarowki na przejsciach itp. a pozniej jada do 1000 metrow i skrecaja w lewo, jak rowniez tych co jak mnie wyprzedza bo jade 85km/h zwalniaja do 70 lub 80 i sobie smialo pomykaja. pozdro
Uderzaj w osobówkę, masz ją poniżej nóg. Tak mi się przypomniało.ozi26 pisze:czolowka ze scania gdzie ja nogi trzymam na wysokosci ich wlosow konczy bardzo tragicznie
A co do kierowców ciężarówek, bo wnioskuje, że nim jesteś to mam pytanie. Dlaczego do cholery kierowcy ciężarówek, w Zgłobicach, blokują lewy pas i nie dają przejechać normalnie do końca pasa i się włączać? Tylko stają i blokują bo im tak wygodniej ?