IS sprzedane!

Co byśmy bez nich zrobili? Masz problem ze sprzętem? Chcesz kupić grę? Tutaj jest odpowiednie miejsce na takie tematy.
Awatar użytkownika

LordRuthwen
Rhetor

Post autor: LordRuthwen »

Ja tv oglądam tylko podczas usypiania dziecka wieczorem (usypianie - leżysz koło niego aż uśnie :) ), małżonka za to częściej niż ja z TV korzysta.

Bastekxyz
Archont

Post autor: Bastekxyz »

Ja telewizora nie wiedziałem na oczy 14 lat xd - da się bez niego żyć!

Awatar użytkownika

pb
Rhetor

Post autor: pb »

LordRuthwen pisze:małżonka za to częściej niż ja z TV korzysta.
Rozumiem. Klan, Plebania i Na Wspólnej a potem Taniec z gwiazdami i You Can Dance :D

(Pochwaliłem się, że znam tytuły :P)

Awatar użytkownika

TomekMKM
Rhetor

Post autor: TomekMKM »

A czy w pakiecie MM, zapewne cyfrowym jest CANAL+ SPORT i pochodne. Na tym mi bardzo zależy!

agrrr
Obywatel

Post autor: agrrr »

LordRuthwen pisze:RWD ma kilka bloków w okolicach Pułaskiego, też nie konkurencja, Infonet się chyba na Krzyżu panoszy bardziej niż w mieście (nie wiem dokładnie), Faith-Net też chyba radia.
Tak sobie czytam i cieszę się że problem mnie nie dotyczy. Dwa lata temu udało mi się uciec z "blokowiska" Wtedy jedyne czego było mi żal to dobrego netu. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :P Mieszkam w Krzyżu i mam firmę w centrum (okolice Burku). W obu miejscach mam światłowód z infonetu i chodzi puki co tak jak dawniej IS w bloku. Mam tylko nadzieję że MM ich nie kupi :/

Deto
Thesmothetai
Kontakt:

Post autor: Deto »

Heh, własnie przeglądnąłem ich ofertę na tv. Teraz miałem pakiet za 5 zł ok. 20 kanałów, a od października gwarantują mi za 6 zł 6 kanałów w tym: TVP 1 , TVP 2, POLSAT, TVP Info, INFO (jakieś tam planszowe), AMAZING oraz TVP POLONIA.

Chyba ich pogieło :lol: W takim razie wybieram antenę siatkową za 30 zł i będę miał 5 kanałów, ale przynajmniej za darmo :) Do tego będe miał TVN, którego nawet nie dali w tym najniższym pakiecie.

Więc czas żegnać się z MM :)

strazak
Obywatel

Post autor: strazak »

Odkąd IS został sprzedany mam problemy z internetem ...

działa to masakra-czynie wolno, mam cały czas przerwy (zrywanie połączenia).
Pingi na CS sięgają 300 m/s - po godiznie 24 spadają 100m/s .. czy ktoś wie o co chodzi ?
Co ta multimedia wyrabia ?

To jest jakaś kpina co oni teraz wyrabiają...

czy u innych osób jest podobnie ?

pozdrawiam.

Ravir
Rhetor

Post autor: Ravir »

NIE - w Mościcach śmiga aż miło - przed chwilą miałem ponad 2 Mega transferu. Może to lokalne.
9000 ml A Rh-

Keleos
Rhetor

Post autor: Keleos »

Odkąd MM kupiło IS absolutnie nic się nie zmieniło. Nawet jakby nieco szybciej Internet chodził (na linuxie zapierdziela jak szalony)

aaee
Archont

Post autor: aaee »

Keleos pisze: Odkąd MM kupiło IS absolutnie nic się nie zmieniło. Nawet jakby nieco szybciej Internet chodził (na linuxie zapierdziela jak szalony)
Nie wiem od kiedy...
Przez ostatnie 2 tygodnie tak wolnego internetu nie miałem...
I co najgorsze nie jest to tylko u mnie...
Odczuwalny wolniejszy internet również u moich znajomych na osiedlu.

Keleos
Rhetor

Od kilku dni mam przerwy kilkusekundowe w Internecie, ale różnicy prędkości nie widzę.
Są różne możliwe wytłumaczenia:
a) od początku miałem słabsze połączenie niż Wy,
b) zaczęli 'psucie' od innych hubów,
c) wmawiacie sobie na siłę - samospełniająca się przepowiednia ; )

Awatar użytkownika

ad2222
Rhetor

Post autor: ad2222 »

U mnie była tragedia, ale okazało się, że to switch zaraz przed mojm routerem - po wymianie śmiga jak złoto.
Ale p. Serwisant jeszcze w stroju firmowym IS i w samochodzie obklejonym też znakami IS ;)
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński

Cubaza
Rhetor

Post autor: Cubaza »

ad2222 pisze:U mnie była tragedia, ale okazało się, że to switch zaraz przed mojm routerem - po wymianie śmiga jak złoto.
Ale p. Serwisant jeszcze w stroju firmowym IS i w samochodzie obklejonym też znakami IS ;)
Normalka ;) U mnie był monter w koszulce Zicomu z kolegą w koszulce IS i przyjechali autem z IS ;) Tak, że to mnie nie dziwi :P

Bastekxyz
Archont

Post autor: Bastekxyz »

Keleos pisze:hubów
To one jeszcze istnieją ? xd

Keleos
Rhetor

Może zły termin. Chodzi o "węzły" internetowe, bo chyba jakieś są? Internet chyba nie jest podłączony szeregowo? : D

ODPOWIEDZ