Dziś około piątej nad ranem (okolice os. Zielonego), usłyszałem coś, co brzmiało, jak kilka strzałów, a w chwilę potem na syrenie zajechała karetka, albo policja.
Ktoś się orientuje co się porobiło?
Strzały (?) w Tarnowie
Strza³y (?) w Tarnowie
Nikt Panu nie da tyle, ile ja mogę obiecać (KMN)
A co było ?TomekMKM pisze:Kurcze. Nie ciekawie. A pamiętacie co było parę lat temu bodajże na Bitwy pod Studziankami albo Bitwy o Wał Pomorski - nie jestem po prostu pewien.
A co do zielonego pare lat temu był też gościu który po pijaku wyszedl z bronia i poszedl sobie postrzelać do smietnika.
A oprócz tego zdarzalo się ze w polach za osiedlem, ludzie przyjeżdżali sobie postrzelać.
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau
Chodziło mi o postrzelenie - bodajże pracownika/właściciela kantoru.Beaver pisze:A co było ?TomekMKM pisze:Kurcze. Nie ciekawie. A pamiętacie co było parę lat temu bodajże na Bitwy pod Studziankami albo Bitwy o Wał Pomorski - nie jestem po prostu pewien.
A co do zielonego pare lat temu był też gościu który po pijaku wyszedl z bronia i poszedl sobie postrzelać do smietnika.
A oprócz tego zdarzalo się ze w polach za osiedlem, ludzie przyjeżdżali sobie postrzelać.
-
- Rhetor
Potęga plotki Nie strzelał na Bitwy pod Studziankami żaden pijany, nie postrzelono nikogo, tylko panowie od gangu morderców zastrzelili właściciela kantoru prawie pod jego blokiem. Sprawa znana: http://fakty.interia.pl/polska/news/naw ... ,1454690,3
A na Zielonym to może odpust był wczoraj u Kózki?
"Ludzie którzy głosują na nieudaczników, złodziei, zdrajców i oszustów nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami". George Orwell
Mr Greenback pisze:Potęga plotki Nie strzelał na Bitwy pod Studziankami żaden pijany, nie postrzelono nikogo, tylko panowie od gangu morderców zastrzelili właściciela kantoru prawie pod jego blokiem. Sprawa znana: http://fakty.interia.pl/polska/news/naw ... ,1454690,3
sam teraz mieszasz, nikt nie napisał, że jakis pijak kogoś postrzelił ;]