IS sprzedane!
-
- Rhetor
Ja tv oglądam tylko podczas usypiania dziecka wieczorem (usypianie - leżysz koło niego aż uśnie ), małżonka za to częściej niż ja z TV korzysta.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Tak sobie czytam i cieszę się że problem mnie nie dotyczy. Dwa lata temu udało mi się uciec z "blokowiska" Wtedy jedyne czego było mi żal to dobrego netu. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło Mieszkam w Krzyżu i mam firmę w centrum (okolice Burku). W obu miejscach mam światłowód z infonetu i chodzi puki co tak jak dawniej IS w bloku. Mam tylko nadzieję że MM ich nie kupi :/LordRuthwen pisze:RWD ma kilka bloków w okolicach Pułaskiego, też nie konkurencja, Infonet się chyba na Krzyżu panoszy bardziej niż w mieście (nie wiem dokładnie), Faith-Net też chyba radia.
Heh, własnie przeglądnąłem ich ofertę na tv. Teraz miałem pakiet za 5 zł ok. 20 kanałów, a od października gwarantują mi za 6 zł 6 kanałów w tym: TVP 1 , TVP 2, POLSAT, TVP Info, INFO (jakieś tam planszowe), AMAZING oraz TVP POLONIA.
Chyba ich pogieło W takim razie wybieram antenę siatkową za 30 zł i będę miał 5 kanałów, ale przynajmniej za darmo Do tego będe miał TVN, którego nawet nie dali w tym najniższym pakiecie.
Więc czas żegnać się z MM
Chyba ich pogieło W takim razie wybieram antenę siatkową za 30 zł i będę miał 5 kanałów, ale przynajmniej za darmo Do tego będe miał TVN, którego nawet nie dali w tym najniższym pakiecie.
Więc czas żegnać się z MM
Odkąd IS został sprzedany mam problemy z internetem ...
działa to masakra-czynie wolno, mam cały czas przerwy (zrywanie połączenia).
Pingi na CS sięgają 300 m/s - po godiznie 24 spadają 100m/s .. czy ktoś wie o co chodzi ?
Co ta multimedia wyrabia ?
To jest jakaś kpina co oni teraz wyrabiają...
czy u innych osób jest podobnie ?
pozdrawiam.
działa to masakra-czynie wolno, mam cały czas przerwy (zrywanie połączenia).
Pingi na CS sięgają 300 m/s - po godiznie 24 spadają 100m/s .. czy ktoś wie o co chodzi ?
Co ta multimedia wyrabia ?
To jest jakaś kpina co oni teraz wyrabiają...
czy u innych osób jest podobnie ?
pozdrawiam.
Nie wiem od kiedy...Keleos pisze: Odkąd MM kupiło IS absolutnie nic się nie zmieniło. Nawet jakby nieco szybciej Internet chodził (na linuxie zapierdziela jak szalony)
Przez ostatnie 2 tygodnie tak wolnego internetu nie miałem...
I co najgorsze nie jest to tylko u mnie...
Odczuwalny wolniejszy internet również u moich znajomych na osiedlu.
Normalka U mnie był monter w koszulce Zicomu z kolegą w koszulce IS i przyjechali autem z IS Tak, że to mnie nie dziwiad2222 pisze:U mnie była tragedia, ale okazało się, że to switch zaraz przed mojm routerem - po wymianie śmiga jak złoto.
Ale p. Serwisant jeszcze w stroju firmowym IS i w samochodzie obklejonym też znakami IS