Mam prośbę, może mi ktoś wystawić namiar na aktualne rozporządzenie/regulamin opłat za pływalnie przy ulicy Piłsudskiego 30.
Na bipie TOSIRU ostanie to Zarządzenie Nr 104/2009 Prezydenta Miasta Tarnowa
z dnia 26 marca 2009 r., które jest uzupełnieniem tego Zarządzenie Nr 243/2008
Prezydenta Miasta Tarnowa z dnia 27 sierpnia 2008 r.
Była podwyżka i takie tam więc powinno coś być, regulamin i cennik nowych opłat w formie rozporządzenia tak jak było do tej pory.
Z góry dzięki.
Dodam, że nie interesuje mnie to co pisze na stronie TOSIRU.
Pływalnia przy Piłsudskiego 30
-
Autor tematu - Rhetor
Jak to nie interesuje Cie to co na stronie tosiru jest? Jak jest tam przecież aktualny cennik a także nr i data rozporządzania:
A tak na marginesie chciałbym dodać, że wstęp tani nie jest a z tego co przeglądałem budżet to miasto wypłaca dodatkowo za każdego klienta 7 zł subwencji Także nie 9,50 tylko 16,50zł - no niezła sumka jak za taki "aquapark".... A przecież był jeszcze budowany czy tam rozbudowywany z naszych pieniędzy! Takie tanie te publiczne twory..l.
I informacja właśnie z tej strony pozwoliła mi w ciągu minuty na bipie tarnowa znaleść namiar na to: http://portal.tarnow.bip-gov.info.pl/bi ... qz9qw900d1Wysokość oraz zasady stosowania opłat reguluje zarządzenie Nr 71/2011 Prezydenta Miasta Tarnowa z dnia 28 lutego 2011 r. w sprawie ustalenia opłat za korzystanie z parku wodnego przy ul. Piłsudskiego 30 w Tarnowie.
A tak na marginesie chciałbym dodać, że wstęp tani nie jest a z tego co przeglądałem budżet to miasto wypłaca dodatkowo za każdego klienta 7 zł subwencji Także nie 9,50 tylko 16,50zł - no niezła sumka jak za taki "aquapark".... A przecież był jeszcze budowany czy tam rozbudowywany z naszych pieniędzy! Takie tanie te publiczne twory..l.
-
- Rhetor
Dobrze wiedzieć, nic więcej nie dostaniesz.Miłek pisze:Samemu szukać mi się nie chciało
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
Autor tematu - Rhetor
LordRuthwen - masz poważny problem z czytaniem ze zrozumieniem. O nic nikogo nie prosiłem a już na pewno nie ciebie.
gushman - nie szukałem bo i nie miałem powodu jeśli kasjerka na basenie mówi, że za dzieci się płaci a w cenniku nie jest napisane, że się 'nie płaci' to jaki powód mam do szukania kto i na jakiej podstawie ustala cenniki i czy można gdzieś to sprawdzić poza cennikiem wywieszonym na basenie. Osoby płacące za dzieci do lat 3 zostały oszukane i jakoś nie mogę się dopatrzeć ich lenistwa. Rozumiem, że ty nie jesteś leniwy i sprawdzasz zawsze ceny, podatki etc w nadrzędnych rozporządzeniach, nie ufając temu co ci naliczają.
BTW Gratuluję pojmowania sprawiedliwości - zapewne podkręcanie licznika przy sprzedaży auta mieści się w jej ramach
Ta czy owak dziękuję Dominikowi_PCH za otwarcie tematu bo pewnie nie zainteresowałbym się tą sprawą.
gushman - nie szukałem bo i nie miałem powodu jeśli kasjerka na basenie mówi, że za dzieci się płaci a w cenniku nie jest napisane, że się 'nie płaci' to jaki powód mam do szukania kto i na jakiej podstawie ustala cenniki i czy można gdzieś to sprawdzić poza cennikiem wywieszonym na basenie. Osoby płacące za dzieci do lat 3 zostały oszukane i jakoś nie mogę się dopatrzeć ich lenistwa. Rozumiem, że ty nie jesteś leniwy i sprawdzasz zawsze ceny, podatki etc w nadrzędnych rozporządzeniach, nie ufając temu co ci naliczają.
BTW Gratuluję pojmowania sprawiedliwości - zapewne podkręcanie licznika przy sprzedaży auta mieści się w jej ramach
Ta czy owak dziękuję Dominikowi_PCH za otwarcie tematu bo pewnie nie zainteresowałbym się tą sprawą.