MultiMedia uwagi na temat działania operatora
-
Autor tematu - Obywatel
- Kontakt:
MultiMedia uwagi na temat dzia³ania operatora
Tak dla odświeżenia tematu....własnie skonczyła mi się umowa 2 letnia z multimedią, przyszedł rachunek za czerwiec ( juz poza umową / promocją ) , internet TYLKO 230zł !!!!!!!!!!!!!!! Czy gdziekolwiek , jacykolwiek operatorzy mają takie stawki ???? !!!!
Wypowiedzenie z miesięcznym wyprzedzeniem, czyli za dwa miesiace korzystania z internetu kosztowac mnie będzie u tych DZIADÓW tylko 460zł !!!! To takie ostrzeżenie dla innych !!!!
Wypowiedzenie z miesięcznym wyprzedzeniem, czyli za dwa miesiace korzystania z internetu kosztowac mnie będzie u tych DZIADÓW tylko 460zł !!!! To takie ostrzeżenie dla innych !!!!
Ostatnio zmieniony 06-08-2012, 23:20 przez Old Skull Tatto, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Rhetor
- Kontakt:
Niestety też nie przypilnowałem sobie wypowiedzenia umowy przed jej zakończeniem - i zmuszony byłem niejako do tego aby podpisać nową na dwa lata ... Gdybym zrezygnował, poniósłbym takie same koszty - co po podliczeniu wydatków, nie opłacało mi się w żadnym stopniu. Teraz mam już w telefonie ustawioną datę z "przypominaczem" aby złożyć wypowiedzenie w określonym umową czasie.
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
-
- Rhetor
To dotyczy tylko tych co podpisali umowę z MM, nie z IS lub Zicomem.
Trzeba było czytać regulamin, tam jest wszystko napisane czarno na białym.
Trzeba było czytać regulamin, tam jest wszystko napisane czarno na białym.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
- Rhetor
[mod]Bartek przeklej te posty do tamtego tematu[/mod]
-
Autor tematu - Obywatel
- Kontakt:
Ok, tylko jak szukali klientow to chodzili, prosili, dzwonili, a teraz było im cięzko przypomniec , ze umowa wygasa i takie a nie inne warunki? Owszem, pisało o tym w umowie, którą podpisywalismy 2 lata do tyłu, kto by pamiętał wszystko sprzed ilus tam lat, tym bardziej ze rachunkow nie płacisz tylko za multimedie, tylko tysiąc innych i tysiąc innych umow...ech...
-
- Rhetor
Old Skull Tatto, ale jak to już Ravir napisał gdzie indziej - MM to nie instytucja charytatywna, oni na tym zarabiają i dbają o swoje interesy, w ciągu 2 miesięcy zedrą z ciebie więcej niż w pół roku podczas promocji.
Zakładam, że niedługo to będzie norma bo ceny MM w Tarnowie ma najniższe w Polsce (!) i za długo tak już nie będzie bo mają większość miasta i ludzie nie mają do kogo przejść bo alternatywa, czyli lokalni providerzy albo nie istnieje albo nie ma ich na tym terenie (vide Zeto).
Zakładam, że niedługo to będzie norma bo ceny MM w Tarnowie ma najniższe w Polsce (!) i za długo tak już nie będzie bo mają większość miasta i ludzie nie mają do kogo przejść bo alternatywa, czyli lokalni providerzy albo nie istnieje albo nie ma ich na tym terenie (vide Zeto).
Napisze w tym temacie bo nie ma sensu otwierac nowego o MM . A wiec takie pytanie do uzytkownikow MM . Czy wy tez nie mieliscie internetu w piatek i sobote ? Czy tylko u mnie cos siadlo , pozatym czy macie pingi po 1500m/s ? . Osobiscie drugi dzien tak mam i zamierzam sie jutro wybrac do tych "ekspertow"