Tylko większość będzie miało "problemy z pamięcią" i skończy się chodzeniem po sądach. Bez dowodu zawsze jest ryzyko.LordRuthwen pisze:Ja byłem i skończyło się na jednej wizycie, potem tylko odebrałem telefon, że kierowca sonie nagle przypomniał, ze coś takiego faktycznie miało miejsce.
Kolejny madafaka rozwalił zderzaka...
-
- Rhetor
Tamta pani też miała, za pierwszym razem, ale wezwanie na komendę i odczyt zeznań robią cuda Pamięć wraca
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Na Orkana obok baru "Troll" też było zalane, ciężko nie ochlapać kogoś nawet przy 10km/h jeżeli woda jest na równo z krawężnikiem.
http://www.kpt.jun.pl/ - tarnowskie forum o komunikacji zbiorowej
z tego co widziałem to była tam poszkodowana dziewczyna stojąca na przejsciu którą zaczepiła toyota?sylw3st3r pisze:czekam aż mnie jakiś przechodzień z parkowej pozdrowi którego prawdopodobnie oblałem deszczówką mimo iż jechałem wolno ale była taka wielka kałuża ! której nie mogłem ominąć , za co bardzo przepraszam !
Roberto pisze:Krasińskiego-Mościckiego kilkanaście minut temu znowu zyskały bohaterów; stary busik Mercedes na blachach LBL jadący Krasińskiego ustrzelił w bok jakąś Toyotkę (Avensis ?), którą aż obróciło i wystrzeliło jej boczne kurtyny.
wucash pisze:z tego co widziałem to była tam poszkodowana dziewczyna stojąca na przejsciu którą zaczepiła toyota?
Podaję za InterMAKSWczoraj przed godziną 17.00 w Tarnowie, kierujący Toyotą Avensis, 37-letni mieszkaniec Koszyc Małych jadąc ul. Mościckiego w kierunku ul. Sikorskiego, nie zastosował się do znaku B-20 (stop), wjechał na skrzyżowanie i doprowadził do zderzenia z Mercedesem Sprinterem, prowadzonym przez 35-letniego mieszkańca Łukanowic, jadącego ul. Krasińskiego w kierunku ul. Krakowskiej. W wyniku uderzenia Toyota wjechała na chodnik i potrąciła 14-letnią dziewczynkę. Doznała ona złamania palca stopy. Kierujący byli trzeźwi.
BIGer
"Wyzwolona energia atomu zmieniła wszystko z wyjątkiem naszego sposobu myślenia."
— Albert Einstein
"Wyzwolona energia atomu zmieniła wszystko z wyjątkiem naszego sposobu myślenia."
— Albert Einstein
A ja przed chwilą ustrzeliłem gościa.
Wyjeżdżam z Nowej w lewo w Waryńskiego. Na Nowej zajmuję lewy pas omijając nieprawidłowo zaparkowanego katalończyka i nagle zmuszony zostałem do ostrego hamowania bo przed maską pojawił mi się typ kierujący tym samochodem. Żeby było jasne skręcił z Waryńskiego w prawo w Nową. Na moją uwagę "co pan wyprawia" bezczelnie odpowiada mi, że jak mi nie pasuje to mogę zadzwonić na Policję.
Masz gościu szczęście, że nie miałem czasu. A na przyszłość intelygencie parkuj poprawnie.
Wyjeżdżam z Nowej w lewo w Waryńskiego. Na Nowej zajmuję lewy pas omijając nieprawidłowo zaparkowanego katalończyka i nagle zmuszony zostałem do ostrego hamowania bo przed maską pojawił mi się typ kierujący tym samochodem. Żeby było jasne skręcił z Waryńskiego w prawo w Nową. Na moją uwagę "co pan wyprawia" bezczelnie odpowiada mi, że jak mi nie pasuje to mogę zadzwonić na Policję.
Masz gościu szczęście, że nie miałem czasu. A na przyszłość intelygencie parkuj poprawnie.