Decathlon
-
Autor tematu - Archont
Decathlon
W wywiadzie dla Imav, wiceprezydent Henryk Słomka-Narożański przedstawił plany, a dokładniej fakt zainteresowania firmy Decathlon budową marketu sportowego w naszym mieście, przy nowo powstającym rondzie u zbiegu ulic Błonie i Jana Pawła.
Czy ktoś z forumowiczów wie coś więcej na ten temat.
Czy ktoś z forumowiczów wie coś więcej na ten temat.
Goscinny, Może dlatego rozglądają się za własnym terenem - te sklepy D. w których byłem były wolnostojące (tzn nie w bryle jakiegoś większego centrum handlowego), ale zawsze blisko takiego centrum - tutaj będzie podobnie - blisko do Echo i GPJ.
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
PRAWDAwm pisze:z tym salonem mercedesa to zart, prawda?
[...] Wiadomo już też, że przy lasku Lipie i przyszłym połączeniu z autostradą ma powstać firmowy salon Mercedesa. Przedsiębiorca, który w tym celu zakupił kilka miesięcy temu działkę od miasta, również oczekiwał na ostateczną wersję planu , by móc ruszyć z realizacją swego przedsięwzięcia.
TEMI
imi
-
- Obywatel
Sklepy Decatlona fajnie się prezentują, ale ja mam dziwnego pecha do zakupionych tam rzeczy. Softshell, który tam zakupiłem- totalna klapa to samo z butami trekkingowymi. Nie były to coprawda produkty znanych marek, lecz własnych tej sieci.
Wybór sprzętu i odzieży ogromny więc będzie w czym teraz wybierać.
Odnośnie salonu Mercedesa to podziwiam a zarazem ściskam kciuki za śmiałka, który zdecydował się na handel ta marką w Tarnowie
Wybór sprzętu i odzieży ogromny więc będzie w czym teraz wybierać.
Odnośnie salonu Mercedesa to podziwiam a zarazem ściskam kciuki za śmiałka, który zdecydował się na handel ta marką w Tarnowie
-
Autor tematu - Archont
Mercedes to nie tylko osobówki, których o dziwo w naszym mieście jeździ sporo (tych kupionych w krakowskim lub rzeszowskim salonie), ale to też samochody dostawcze, których jeździ coraz więcej.PorucznikBorewicz pisze:Odnośnie salonu Mercedesa to podziwiam a zarazem ściskam kciuki za śmiałka, który zdecydował się na handel ta marką w Tarnowie