Czemu ? Co sie działo ? albo stało ?LordRuthwen pisze: Niestety organizacja po prostu leżała i nawet już nie kwiczała...
koncert scorpions w Tarnowie !!
-
- Rhetor
Informacja na bannerach którym wejściem gdzie, ludzie łazili tam i z powrotem, chodzili informatorzy ale mało ludzi się ich pytało o cokolwiek.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
- Rhetor
Nie tyle.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
-
- Rhetor
-
- Prytan
Ręczniki, piórka do gitary i chyba tyle.gushman pisze:Z ciekawości: co zespół rzucał (oprócz pałeczek perkusisty) w tłum, zwłaszcza po koncercie?
Skończcie te narzekania co do koncertu, bo prawda jest taka, że taki koncert był organizowany pierwszy raz i własnie jak na pierwszy raz to wyszło całkiem dobrze. Można było jedynie zadbać o większa ilośc wejśc na obiekt, bo chwilę trzeba było postać, by wejśc na płytę.
Koncert świetny, oba zespoły zagrały rewelacyjnie. Ochrona dała d4, bo jak nie wpuszcza ludzi z parasolami, to nie wpuszcza. Niestety znarazło się paru, którzy skutecznie zasłaniali scenę, na szczęście tylko przez chwilę I jeszcze jedno, do ludzi, którzy mówili, że dziadki przyjeżdżają do Tarnowa. Takiej formy życzę na starość, jak te dziadki mają.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
29500ml B Rh+... A Ty?
Zdjęcia z koncertu:
http://axunarts.wordpress.com/2011/07/0 ... 07-2011-r/
http://axunarts.wordpress.com/2011/07/0 ... 07-2011-r/
Na samym końcu ktoś powiedział "idźcie i kochajcie się" i w tłum rzucano małe czerwone przedmioty, myslę, że były to prezerwatywyDeto pisze:Ręczniki, piórka do gitary i chyba tyle.gushman pisze:Z ciekawości: co zespół rzucał (oprócz pałeczek perkusisty) w tłum, zwłaszcza po koncercie?
To źle, że informacja była na banerach ? dzięki nim już z daleka wiedziałem w którą stronę mam się kierować i trafiłem bezbłędnie.LordRuthwen pisze:Informacja na bannerach którym wejściem gdzie, ludzie łazili tam i z powrotem, chodzili informatorzy ale mało ludzi się ich pytało o cokolwiek.
Jedyne zażalenie odnośnie koncertu mogę mieć tylko do siebie, że nie kupiłem biletów w sektorze bliżej sceny