koncert scorpions w Tarnowie !!
Byłem w klubie i powiem jedno. Modlitwa o deszcz chyba będzie. Tor nadaje się do motocrossu, a przypominam że w niedziele chyba najważniejszy mecz w sezonie dla żużlowców. Zero możliwości treningu, mało czasu na sprawne przygotowanie nawierzchni. Będzie wesoło.
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau
Beaver, Przecież szansa na objechanie niedzielnych zawodów jest 50 do 50 - więcej nie daję obserwując to co się dzieje - zdjęta banda drewniana, banda dmuchana odrzucona gdzieś na bok. Jakoś nie wierzę w zapewnienia firmy, że wyniesie się do soboty do południa - a kto założy bandę, a kto zrobi ogrodzenie na pierwszym łuku, a kto przygotuje tor? Szczęście, że chociaż piłkarze skończyli sezon... Chyba całą noc przy sztucznym oświetleniu będą trwać prace techniczne przed niedzielnym meczem... :p
burdel na sradonie urósł w dniu dzisiejszym do rangi kosmicznego , przynajmniej moim zdaniem, ale za to wszystko jest już przygotowane, powiem, że cała infrastruktura całkiem fajnie się prezentuje.
burdel na sradonie urósł w dniu dzisiejszym do rangi kosmicznego , przynajmniej moim zdaniem, ale za to wszystko jest już przygotowane, powiem, że cała infrastruktura całkiem fajnie się prezentuje.
-
- Rhetor
Właśnie wróciłem z zakupów i tak:
KDA w ogóle nie używa kierunkowskazów, a na Kolejowej mimo zakazu postoju i zatrzymywania się pod groźba odholowania ustawił się sznurek aut. Mam nadzieję, że zabiorą to dziadostwo w cholerę, zezłomują i jeszcze każą właścicielom za to zapłacić, a tak to nie ma większych utrudnień.
KDA w ogóle nie używa kierunkowskazów, a na Kolejowej mimo zakazu postoju i zatrzymywania się pod groźba odholowania ustawił się sznurek aut. Mam nadzieję, że zabiorą to dziadostwo w cholerę, zezłomują i jeszcze każą właścicielom za to zapłacić, a tak to nie ma większych utrudnień.
Bo wszyscy goście z Polski utknęli na krajowej czwórce , czas przejazdu Kraków - Tarnów przekraczał dziś grubo 3 godziny.TomekMKM pisze:Przed momentem obszedłem stadion. Frekwencja co tu dużo mówić, mała.
A poza tym jak ten koncert reklamowano? Porównajcie sobie to do promocji koncertu Briana Adamsa w Rybniku - przepaść. Nawet jednego wydarzenia z Tarnowa nie da się rozreklamować porządnie na całą Polskę... aha zapomniałem jaśnie panujący obciął wydatki bieżące - nie było za co promować... musi nam wystarczyć pogoda w TVN24 cztery razy w roku