Parkowanie w Tarnowie
Parking na Kapłonówce to przecież jeden z hubów przesiadkowych przygotowanych na piątkowy koncert w Mościach, przy tej masie ludzi trzeba ich gdzieś z samochodów wysypać.Goscinny pisze:Wczoraj zauważyłem, że na Kapłanówce pomalowali oznakowanie miejsc parkingowych - czyli za kilka dni oficjalnie uruchomią tam parking - ciekaw jestem czy bezpłatny, czy nagle strefa płatna nie dostanie kolejnej wypustki.
-
Autor tematu - Rhetor
Keleos, ja tam widzę 5 miejsc nie 4.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Keleos, to w takim razie jakiś dupa nie projektant - miejsca postojowe zaprojektował w trapez, zamiast w romb...
Ostatnio zmieniony 29-06-2011, 18:19 przez ad2222, łącznie zmieniany 1 raz.
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
Ewentualnie w ramach przetargu realizację prac zlecono dwóm ekipom, z których jedna zaczęła budowę z lewej, druga z prawej, przy czym któraś z nich odwrotnie spojrzała na projekt budowy a błędu tego nie zauważono ani w ramach konsultacji społecznych ani podczas uzgodnień międzyresortowychad2222 pisze:Keleos, to w takim razie jakiś d*** nie projektant - miejsca postojowe zaprojektował w trapez, zamiast w rąb...
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM
-
- Obywatel