Galeria Tarnovia
-
- Rhetor
- Kontakt:
Dzisiaj jest noc wyprzedaży ...
Poszedłem więc dzisiaj wcześniej w poszukiwaniu prezentów i nie tylko ...
Załamałem się ...
H&M - to miał asortyment chyba w 10% tego co jest w Krakowie, żadnego wyboru, parę pojedynczych sztuk różnych rzeczy! Po prostu pustki :/ podobnie New Yorker
(mówię tu o ofercie dla Panów, bo nie zwiedzałem działu damskiego...)
Musiałem sobie ponarzekać!
Poszedłem więc dzisiaj wcześniej w poszukiwaniu prezentów i nie tylko ...
Załamałem się ...
H&M - to miał asortyment chyba w 10% tego co jest w Krakowie, żadnego wyboru, parę pojedynczych sztuk różnych rzeczy! Po prostu pustki :/ podobnie New Yorker
(mówię tu o ofercie dla Panów, bo nie zwiedzałem działu damskiego...)
Musiałem sobie ponarzekać!
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
-
- Rhetor
-
- Rhetor
-
- Rhetor
- Kontakt:
Dorota - dlatego wybrałem się do GT wcześniej by zobaczyć co będzie na półkach :/ no i uniknąłem korków, nerwów, poszukiwania miejsca z dala od Galerii i rozczarowania :-)gushman pisze:To w takim razie sport dość powszechny i popularny. W Galerii morze ludzi. Nie idzie się przebić korytarzami. Samochody poparkowane są w promieniu kilkuset metrów - spore ich zgrupowania widać nawet na BDG i pod Mistarem.
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Rhetor
Za darmo to wiesz co możesz dostać.
Telewizory są z kolei dla tych co kupują, więc samo plątanie się po Galerii nic nie daje. Ktoś nawet jakiś samochód nabył za blisko 30 tys. zł, więc zapewne skasuje na koniec dnia największą plazmę. Chyba, że ktoś kupi 2 samochody. Albo taki sam samochód i soczek.
Telewizory są z kolei dla tych co kupują, więc samo plątanie się po Galerii nic nie daje. Ktoś nawet jakiś samochód nabył za blisko 30 tys. zł, więc zapewne skasuje na koniec dnia największą plazmę. Chyba, że ktoś kupi 2 samochody. Albo taki sam samochód i soczek.
-
- Rhetor
Ja właśnie wróciłem ... nie dość ze po 20 już był problem z parkingiem ;| chwila plątania i (chwała koledze z ochrony) dwa gorąco jak w ... no wiecie coś ta klima dalej chyba nie śmiga, a co do sklepów i cen hmm chyba zawyżone specjalnie a później niby promocja bajer wiec żadna rewelacja. No i nie kupiłem nic poza Coca-Cola była promocja bo za 0,5L dałem 4,50PLN a nie jak wcześniej 5,00PLN rewelacja ludzie
-
- Rhetor