Poker
-
Autor tematu - Obywatel
Poker
Witam
Mam pytanie czy w Tarnowie są może jakieś organiOZwane turnieje?
A może gracie sami gdzie
bym prosił o jakieś info
pzdr
Mam pytanie czy w Tarnowie są może jakieś organiOZwane turnieje?
A może gracie sami gdzie
bym prosił o jakieś info
pzdr
-
- Rhetor
Czy czasem TA knajpa nie jest dwuczłonowej nazwy?halford pisze:W jakiejś knajpie (nie podaje nazwy aby nie mieli kłopotów ) odbywają się turnieje prywatne. Można się zapisać. Wpisowe chyba 50 zł. O szczegóły musiałbym dopytać bo nie pamiętam.
"Ludzie którzy głosują na nieudaczników, złodziei, zdrajców i oszustów nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami". George Orwell
-
- Obywatel
Mam ważniejsze wydatki niż gra w pokera - nawet 20 zł.
Proponuję klasyczne sztony - i nie będzie łamania prawa - tylko czysta przyjacielska gra.
Trzeba ustalić w JAKĄ wesję się gra - durni hamerykanie niestety mocno promują Texas hold 'em - ja preferuję klasyczny Five-card draw - w nim większa rolę odgrywa blefowanie niż w Texas hold 'em - oraz NIE jest istotna kolejność. W TH ostatni gracz ma najwięcej informacji i jest mu najłatwiej.
Proponuję "zmontować" małe forumowe spotkanie przy kartach i piwku
Proponuję klasyczne sztony - i nie będzie łamania prawa - tylko czysta przyjacielska gra.
Trzeba ustalić w JAKĄ wesję się gra - durni hamerykanie niestety mocno promują Texas hold 'em - ja preferuję klasyczny Five-card draw - w nim większa rolę odgrywa blefowanie niż w Texas hold 'em - oraz NIE jest istotna kolejność. W TH ostatni gracz ma najwięcej informacji i jest mu najłatwiej.
Proponuję "zmontować" małe forumowe spotkanie przy kartach i piwku
9000 ml A Rh-
-
- Obywatel
Ale jeżeli na stół wyłożymy żetony i karty to gdzie są te pieniądze?Goscinny pisze:Torquemada, no to jest właśnie nielegalne - gra na pieniądze.
Przed grą każdy wkłada 20 zł i jeden gościu trzyma kasę. Wygrany pokerzysta zabiera np. 60 % puli, drugie miejsce 25 itd. Stawki wygranej do ustalenia.
Uważam, że gdybyśmy się spotkali w parę osób to pula była by niezła.
Lokalny patriota.
-
Autor tematu - Obywatel
-
Autor tematu - Obywatel