Serwis komputerowy
no ja już raz naprawiałam matryce w ramach gwarancji w serwisie asusa.
została naprawiona, ale straciłam gwarancje na resztę kompa (dłuższa historia i droga przez mękę).
uprzedzając pytanie - okres pogwarancyjny na matrycę już minął.
Goscinny -dzięki za "hint" - wezmę to pod uwagę, bo może się okazać, że jednak opłaca się samemu wysłać do serw.A.
została naprawiona, ale straciłam gwarancje na resztę kompa (dłuższa historia i droga przez mękę).
uprzedzając pytanie - okres pogwarancyjny na matrycę już minął.
Goscinny -dzięki za "hint" - wezmę to pod uwagę, bo może się okazać, że jednak opłaca się samemu wysłać do serw.A.
Mój komputer potrzebuje zabiegów"odnowy biologicznej" bo muli jak maluch pod wysoka górkę
Mam na myśli postawienie systemu XP na nowo,sprawdzenia wydajności i poprawnego działania ram,płyty,dysku itp.
Komputer nie taki stary,ale pierwszej młodości już nie jest.
Dla mnie to czarna magia i nie ogarne tego ,taki ze mnie informatyk
Ktoś z mojej okolicy by się znalazł co by się za dobrego browca podjął?
Mam na myśli postawienie systemu XP na nowo,sprawdzenia wydajności i poprawnego działania ram,płyty,dysku itp.
Komputer nie taki stary,ale pierwszej młodości już nie jest.
Dla mnie to czarna magia i nie ogarne tego ,taki ze mnie informatyk
Ktoś z mojej okolicy by się znalazł co by się za dobrego browca podjął?
-
- Rhetor
Beaver, to po to do mnie o zasilacz dzwoniłeś?
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Witam.
Nie chcę zakładać nowego tematu. Mój 5-letni monitor LG zaczyna się sypać. Zakładam, że to kondensatory w zasilaczu, bo jak się go włącza to miga ze 2 min (tyle że tydzień temu migał jakieś 15 sekund), a potem jak ręką odjął. Możecie kogoś polecić, kto by sie lutownicą pobawił i ile taka zabawa będzie kosztować?
Z góry dzięki.
Nie chcę zakładać nowego tematu. Mój 5-letni monitor LG zaczyna się sypać. Zakładam, że to kondensatory w zasilaczu, bo jak się go włącza to miga ze 2 min (tyle że tydzień temu migał jakieś 15 sekund), a potem jak ręką odjął. Możecie kogoś polecić, kto by sie lutownicą pobawił i ile taka zabawa będzie kosztować?
Z góry dzięki.