Windows 7 - wasze opinie
Jeżeli dobrze pamiętam, to coś w okolicach października można było ściągnąć wersję RC po ówczesnej rejestracji na stronie M$.
Nie orientujecie się jak wygląda teraz sprawa licencji OEM na Win7? Z tego co wiem, to M$ zmienił trochę warunki licencjonowania i aby na zwykłym PC taki system był legalny, trzeba zakupić wersję BOX, a to juz ponad tysiąc zł.
Nie orientujecie się jak wygląda teraz sprawa licencji OEM na Win7? Z tego co wiem, to M$ zmienił trochę warunki licencjonowania i aby na zwykłym PC taki system był legalny, trzeba zakupić wersję BOX, a to juz ponad tysiąc zł.
NA PWSZ ?:> Czyli wychodzi na to, że Versacz ma dostęp do laboratorium Grafiki Komputerowej Bo narazie to tylko tam widziałem Windows 7
A co do samego systemu to jak dla mnie godny następca Windowsa XP. O wiście nie wspominam bo dla mnie to nic tylko porażka hehehe
Jak tylko wyszedł to go zainstalowałem(Oryginalny z MSDNAA) i powiem szczerze, że naprawdę mnie zaskoczył Hasa nawet szybko Nie miałem problemów, ze sterownikami a dodatkowo to 99% rzeczy na nim chodzi 1% to zawsze jakieś sterowniki, które miałem do windows XP a na 7 niestety nie mam
A co do samego systemu to jak dla mnie godny następca Windowsa XP. O wiście nie wspominam bo dla mnie to nic tylko porażka hehehe
Jak tylko wyszedł to go zainstalowałem(Oryginalny z MSDNAA) i powiem szczerze, że naprawdę mnie zaskoczył Hasa nawet szybko Nie miałem problemów, ze sterownikami a dodatkowo to 99% rzeczy na nim chodzi 1% to zawsze jakieś sterowniki, które miałem do windows XP a na 7 niestety nie mam
-
- Rhetor
Jak z każdą uczelnią, masz licencję MSDNAA i póki studiujesz masz legalny system.Versacz pisze:No dokładnie, programujemy sobie w tej sali na Matlabie. Cubaza nie wiesz jak to jest z tymi darmowymi Windowsami dla studentów???
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
- Rhetor
Akurat to nie jest głupi pomysł, tylko zależy co robisz na kompie :-P
Bo z matlabami, fotoszopami i innymi duperelami będzie kłopot.
Bo z matlabami, fotoszopami i innymi duperelami będzie kłopot.
Wysłane z mojej budki telefonicznej