PiS hamuje rozwój Tarnowa?

Wiadomości "z miasta".

marecki 0701
Prytan

Post autor: marecki 0701 »

Trix, po prostu wydaje mi sie ze to ten sam sposb myslenia ;-) , nie wiem , moze sie myle. poza tym to nie chodzi o inne zdanie,tylko zwrocilem uwage na kilka postow Proboszcza i mam wrazenie .ze wszystko krytykuje, dlatego taka opinia.
pozdrawiam :-)
Będziem życ

trix
Rhetor

Post autor: trix »

Mnie sie wydaje że ma po prostu taki styl, nieco literacki i kontrowersyjny ale ciekawy :-).
Z mojej strony koniec OT, bo zaraz będzie awantura.
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.

dafi33
Rhetor

Post autor: dafi33 »

PiS chamuje wszystko co postępowe podobnie jak kosciół katolicki w końcu jedni i drudzy opowiadają dyrdymały :mrgreen:

Awatar użytkownika

ad2222
Rhetor

Post autor: ad2222 »

A tu następne hamowanie: dendrolog amator, radny Łabno, uważa, że zbudowany już most zagraża niektórym mieszkańcom Tarnowa :)
http://www.intermaks.pl/index.html?grp= ... 9&strona=0

Dendrohydrolog-amator ;)
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński

Dorota1975
Rhetor

Post autor: Dorota1975 »

ach, ten radny Łabno.... specjalista od wszystkiego.. nic nie zmierzył, ale tak na oko ocenia... Byle było głośno, byle nazwiska nie przekręcali...

Weredyk

Post autor: Weredyk »

A skad takie wnioski, ze nie zagraza? Jakos miasto nie przedstawia w tym miejscu opracowania dotyczacego wplywu tej inwestycji na ewentualne skutki melioracyjne co moze wskazywac, ze nia w ogole nie dysponuje jak rowniez ze nie zostala opracowana. Słowo na słowo. Chyba ze Adamie czy Doroto posiadacie w tej mierze wiedze i podzielicie sie swoimi spostrzezeniami i obliczeniami.

Awatar użytkownika

ad2222
Rhetor

miasto w osobie p. Musiała przedstawiło taką koncepcję, że obecny most jest lepszy od tego który był, ponieważ jest wyższy i nie będzie blokował przepływu wody. Pewnie wszystkie wymagane prawem ekspertyzy potrzebne do pozwolenia na budowę wykonawca zrobił, ale nie przewidział że PO ZAKOŃCZENIU BUDOWY jeden z przedstawicieli inwestorów (czyli radny Łabno) będzie się wahał czy aby na pewno to przebicie jest dobre hydrologicznie.

A jak będzie w praktyce to i tak pokażą większe opady...
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński

Dorota1975
Rhetor

Post autor: Dorota1975 »

na razie swoimi obliczeniami przy pomocy metody 'tak na oko', to podzielił się radny. Miło, że się podzielił. I tego dotyczy mój komentarz.
Się przejdę nad Wątok, się podzielę swoimi spostrzeżeniami.... ;-)

Awatar użytkownika

ad2222
Rhetor

PiS przyspiesza rozwój Tarnowa ;)

Widać, że ktoś (albo poseł, albo doradcy) czytał stare TF :)
http://www.intarnet.pl/www1.atlas.okay. ... l&id=13792

Tomasz Drwal
Proedroj

Post autor: Tomasz Drwal »

Problem ul. Narutowicza rozwiąże się niedługo sam, asfalt jest w takim stanie, że już wkrótce nikt tamtędy nie będzie w stanie przejechać.

ODPOWIEDZ