Taniec w Tarnowie?
Taniec w Tarnowie?
Gdzie się tańczy w Tarnowie?
Salsoteki?
Milongi?
Dubstepy?
Funky?
A może graja gdzies balkanskie rytmy?
Bolywoodzkie klimaty?
Afrykanskie gorrace rytmy?
Sa takie miejsca w Tarnowie?
Ktos w ogole jest zainteresowany?
A moze Tarnow jezdzi tanczyc do Krakowa? A moze Tarnow nie tanczy?..
Salsoteki?
Milongi?
Dubstepy?
Funky?
Bolywoodzkie klimaty?
-
- Rhetor
Keleos, a niech zakłada, jak ma pomysł na biznes i popiera go wcześniejszymi badaniami rynku to czemu nie?
Przynajmniej ma łeb na karku i chcę coś zrobić a nie biadoli, że pracy nie ma.
Przynajmniej ma łeb na karku i chcę coś zrobić a nie biadoli, że pracy nie ma.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
- Rhetor
Keleos, inną sprawą jest pseudoreklama, zresztą dość nieudolna a inną badanie rynku i faktyczna reklama.
Zresztą nikt nie broni reklamować swojej firmy na tym forum, jest od tego odpowiedni dział i jeśli jest to zrobione należycie to przejdzie.
To różnica i to duża, przynajmniej dla mnie, bo jak jestem właścicielem i się do tego przyznaję, do tego jeszcze odbieram konstruktywną krytykę i przyjmuję do wiadomości i poprawy niedociągnięcia to jest to inna sytuacja, całkowicie inna, niż próba zaspamowania forum własnymi wpisami wychwalającymi dany produkt lub usługę, nie uważasz?
Zresztą nikt nie broni reklamować swojej firmy na tym forum, jest od tego odpowiedni dział i jeśli jest to zrobione należycie to przejdzie.
To różnica i to duża, przynajmniej dla mnie, bo jak jestem właścicielem i się do tego przyznaję, do tego jeszcze odbieram konstruktywną krytykę i przyjmuję do wiadomości i poprawy niedociągnięcia to jest to inna sytuacja, całkowicie inna, niż próba zaspamowania forum własnymi wpisami wychwalającymi dany produkt lub usługę, nie uważasz?
LordRuthwen, Ty chyba nie rozumiesz... nie wiem gdzie Ty przeczytałeś w moich postach jakieś negatywne uwagi dotyczące próby reklamy (ewentualnej reklamy) szkoły tańca przez Labedza. Przecież nie napisałem "spadaj spamerze", tylko zauważyłem, że chyba szykuje się nam reklama.
Twoja interpretacja moich wpisów jest zupełnie nietrafna i przepełniona niepotrzebnym żalem o sprawy, których nie poruszam.
Twoja interpretacja moich wpisów jest zupełnie nietrafna i przepełniona niepotrzebnym żalem o sprawy, których nie poruszam.
-
- Rhetor
No tak, wygląda na to, że nie zrozumiałem żaluzji
rzuf pisze:pb miałem tez pisać o Honoracie
Ja tam sie nie znam, nie wiem kto ma lepszych instruktorów w różnych rodzajach tańca.
Wiem tylko, że w kategorii cheerleaderek Honorata obiektywnie nie ma żadnej konkurencji w Tarnowie i ma jedne z najsilniejszych zespołów w Polsce (3 kategorie wiekowe). Shiva chciała kiedyś konkurować z Honorata, ale marnie jej to wyszło - było to na mistrzostwach Polski, gdzie ostatecznie Shiva nie przeszła nawet eliminacji, a Honorata okupowała miejsca na podium. Potem Honorata zrobiła z juniorkami wicemistrzostwo Europy w Helsinkach. Z kolei w tym roku 2 zespoły zrobiły mistrzoswo Polski a trzeci wicemistrzostwo i znowu jadą na ME - do Lubljany, a seniorki na Mistrzostwa Świata do Hongkongu, o ile zbiora fundusze na wyjazd. Ma kobieta wyniki.
-
- Rhetor
Wyniki to nie wszystko. Liczy się atmosfera, jakość opieki pedagogicznej (bo większość tych dziewczyn to jeszcze dzieci). Taniec to nie tylko miejsca na pudle, ale także przyjemność z jego wykonywania...
Jeśli szukasz dla dziecka stajni wyścigowej, cóż, są i tacy rodzice, którym właśnie o to chodzi...
Osobiście wolę widzieć ludzi tańczących nieco gorzej techniczne, a robiących to z pasją i uśmiechem, frajdą, niż wytresowane roboty...
Jeśli szukasz dla dziecka stajni wyścigowej, cóż, są i tacy rodzice, którym właśnie o to chodzi...
Osobiście wolę widzieć ludzi tańczących nieco gorzej techniczne, a robiących to z pasją i uśmiechem, frajdą, niż wytresowane roboty...
Obawiam się, że błądzisz. Mam tam dwie córki, chodzą tam nie dlatego że im każę (nigdy ich nie zmuszałem do tego), a dlatego, że maja z tego wielką frajdę. Także z powodu przywożonych z kolejnych imprez medali. Równie dobrze możesz zarzucić żużlowcom czy piłkarzom, że chcą osiągać wyniki.Marcin Zaród pisze:Taniec to nie tylko miejsca na pudle, ale także przyjemność z jego wykonywania...
A dziewczyny, których to nie bawi zwyczajnie odchodza z zespołu. Zresztą o ile wiem w Shivie pracuja wychowanki Honoraty, które odeszły od jej zespolu i chciały z nią konkurować. Bezskutecznie. Tak czy inaczej to już jest raczej temat do kategorii "Sport".
W Bristolu są wieczorki taneczne, co się tam tańczy nie wiem, gdzieś teraz ma być tango.Gdzie się tańczy w Tarnowie?
Salsoteki?
Milongi?
Dubstepy?
Funky?
Bolywoodzkie klimaty?
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.