Taniec w Tarnowie?

Dzieje się coś ciekawego w mieście? Jakiś koncert, wystawa - może Clooney przyjechał do miasta? Przeczytałeś dobra książkę, może film niezły widziałeś? Napisz o tym!

Autor tematu
Labedz
Metoikos

Taniec w Tarnowie?

Post autor: Labedz »

Gdzie się tańczy w Tarnowie?
Salsoteki?
Milongi?
Dubstepy?
Funky?
A może graja gdzies balkanskie rytmy?
Bolywoodzkie klimaty?
Afrykanskie gorrace rytmy?
Sa takie miejsca w Tarnowie?
Ktos w ogole jest zainteresowany?
A moze Tarnow jezdzi tanczyc do Krakowa? A moze Tarnow nie tanczy?..

Keleos
Rhetor

Post autor: Keleos »

Odliczamy kiedy pojawi się reklama szkoły tańca? ; )

Awatar użytkownika

rzuf
Thesmothetai
Kontakt:

Post autor: rzuf »

Na Jana Pawła masz Shive - maja tam niezłą ekipę ponoć :D

Awatar użytkownika

LordRuthwen
Rhetor

Post autor: LordRuthwen »

Keleos, a niech zakłada, jak ma pomysł na biznes i popiera go wcześniejszymi badaniami rynku to czemu nie?
Przynajmniej ma łeb na karku i chcę coś zrobić a nie biadoli, że pracy nie ma.

Keleos
Rhetor

Aha, ale właściciele restauracji to już nie mają pomysłu i łba na karku?

Awatar użytkownika

LordRuthwen
Rhetor

Keleos, inną sprawą jest pseudoreklama, zresztą dość nieudolna a inną badanie rynku i faktyczna reklama.
Zresztą nikt nie broni reklamować swojej firmy na tym forum, jest od tego odpowiedni dział i jeśli jest to zrobione należycie to przejdzie.
To różnica i to duża, przynajmniej dla mnie, bo jak jestem właścicielem i się do tego przyznaję, do tego jeszcze odbieram konstruktywną krytykę i przyjmuję do wiadomości i poprawy niedociągnięcia to jest to inna sytuacja, całkowicie inna, niż próba zaspamowania forum własnymi wpisami wychwalającymi dany produkt lub usługę, nie uważasz?

Keleos
Rhetor

LordRuthwen, Ty chyba nie rozumiesz... nie wiem gdzie Ty przeczytałeś w moich postach jakieś negatywne uwagi dotyczące próby reklamy (ewentualnej reklamy) szkoły tańca przez Labedza. Przecież nie napisałem "spadaj spamerze", tylko zauważyłem, że chyba szykuje się nam reklama.

Twoja interpretacja moich wpisów jest zupełnie nietrafna i przepełniona niepotrzebnym żalem o sprawy, których nie poruszam.

Awatar użytkownika

LordRuthwen
Rhetor

No tak, wygląda na to, że nie zrozumiałem żaluzji :)

Awatar użytkownika

pb
Rhetor

Post autor: pb »

rzuf pisze:Na Jana Pawła masz Shive - maja tam niezłą ekipę ponoć :D
Jeśli chodzi o cheerleaderki, to Shiva nie jest żadną konkurencją dla Honoraty. Całkiem obiektywnie. Co do pozostałych tańców, to nie wypowiadam się.

kato
Rhetor

Post autor: kato »

Labedz pisze:Milongi?
Czyżby chodziło o francuską odmianę tanga? Ktoś jeszcze tańczy te flaki z olejem??
Nikt Panu nie da tyle, ile ja mogę obiecać (KMN)

Awatar użytkownika

rzuf
Thesmothetai
Kontakt:

Post autor: rzuf »

pb miałem tez pisać o Honoracie :)

Awatar użytkownika

pb
Rhetor

rzuf pisze:pb miałem tez pisać o Honoracie :)

Ja tam sie nie znam, nie wiem kto ma lepszych instruktorów w różnych rodzajach tańca.

Wiem tylko, że w kategorii cheerleaderek Honorata obiektywnie nie ma żadnej konkurencji w Tarnowie i ma jedne z najsilniejszych zespołów w Polsce (3 kategorie wiekowe). Shiva chciała kiedyś konkurować z Honorata, ale marnie jej to wyszło - było to na mistrzostwach Polski, gdzie ostatecznie Shiva nie przeszła nawet eliminacji, a Honorata okupowała miejsca na podium. Potem Honorata zrobiła z juniorkami wicemistrzostwo Europy w Helsinkach. Z kolei w tym roku 2 zespoły zrobiły mistrzoswo Polski a trzeci wicemistrzostwo i znowu jadą na ME - do Lubljany, a seniorki na Mistrzostwa Świata do Hongkongu, o ile zbiora fundusze na wyjazd. Ma kobieta wyniki.

Marcin Zaród
Rhetor

Post autor: Marcin Zaród »

Wyniki to nie wszystko. Liczy się atmosfera, jakość opieki pedagogicznej (bo większość tych dziewczyn to jeszcze dzieci). Taniec to nie tylko miejsca na pudle, ale także przyjemność z jego wykonywania...

Jeśli szukasz dla dziecka stajni wyścigowej, cóż, są i tacy rodzice, którym właśnie o to chodzi...

Osobiście wolę widzieć ludzi tańczących nieco gorzej techniczne, a robiących to z pasją i uśmiechem, frajdą, niż wytresowane roboty...

Awatar użytkownika

pb
Rhetor

Marcin Zaród pisze:Taniec to nie tylko miejsca na pudle, ale także przyjemność z jego wykonywania...

Jeśli szukasz dla dziecka stajni wyścigowej, cóż, są i tacy rodzice, którym właśnie o to chodzi...

Osobiście wolę widzieć ludzi tańczących nieco gorzej techniczne, a robiących to z pasją i uśmiechem, frajdą, niż wytresowane roboty...
Obawiam się, że błądzisz. Mam tam dwie córki, chodzą tam nie dlatego że im każę (nigdy ich nie zmuszałem do tego), a dlatego, że maja z tego wielką frajdę. Także z powodu przywożonych z kolejnych imprez medali. Równie dobrze możesz zarzucić żużlowcom czy piłkarzom, że chcą osiągać wyniki.

A dziewczyny, których to nie bawi zwyczajnie odchodza z zespołu. Zresztą o ile wiem w Shivie pracuja wychowanki Honoraty, które odeszły od jej zespolu i chciały z nią konkurować. Bezskutecznie. Tak czy inaczej to już jest raczej temat do kategorii "Sport".

trix
Rhetor

Post autor: trix »

Gdzie się tańczy w Tarnowie?
Salsoteki?
Milongi?
Dubstepy?
Funky?
A może graja gdzies balkanskie rytmy?
Bolywoodzkie klimaty?
Afrykanskie gorrace rytmy?
Sa takie miejsca w Tarnowie?
Ktos w ogole jest zainteresowany?
A moze Tarnow jezdzi tanczyc do Krakowa? A moze Tarnow nie tanczy?..
W Bristolu są wieczorki taneczne, co się tam tańczy nie wiem, gdzieś teraz ma być tango.
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.

ODPOWIEDZ