Parkowanie w Tarnowie
-
Autor tematu - Rhetor
Kolejny przykład wręcz głupoty kierowców, kierująca tym zielonym autkiem nie mogła stanąć inaczej bo stał tam ten dostawczak - tak przynajmniej powiedziała jak zwróciłem jej uwagę, że mogła stanąć inaczej bo zajęła 2 miejsca, no to się wkurzyłem i powiedziałem jej co o niej myślę, co mi tam, lubić mnie nie musi, ja jej już nie lubię, bo musiałem jechać gdzie indziej szukać miejsca.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Takie sytuacje sa notoryczne na tarnowskich osiedlach, zaobserwowałem swojego sasiada ktory zawsze specjalnie i swiadomie zajmuje dwa miejsca na parkingu a to dlatego by nikt mu nie obil samochodu drzwiami,tak ma zawsze wiecej zapasu, a wieczorem przez takich wlasnie nie ma gdzie stanac.LordRuthwen pisze:Kolejny przykład wręcz głupoty kierowców, kierująca tym zielonym autkiem nie mogła stanąć inaczej bo stał tam ten dostawczak - tak przynajmniej powiedziała jak zwróciłem jej uwagę, że mogła stanąć inaczej bo zajęła 2 miejsca, no to się wkurzyłem i powiedziałem jej co o niej myślę, co mi tam, lubić mnie nie musi, ja jej już nie lubię, bo musiałem jechać gdzie indziej szukać miejsca.
Wklejałem zdjęcia z parkingu z Zielonego bardzo często, juz przestałem, ale moja satysfakcja sięgnęła zenitu gdy wracalem o 23 i wyprzedziłem sąsiada który notorycznie stawał na 2 miejscach. Zajechałem przed nim na parking, zająłem 2 miejsca i poszedlem do domu. Chłop musiał stawać tam gdzie ja często musze stanąć - czyli jakies 200 metrów dalej. Nic go to nie nauczyło pewnie bo nawet nie zdołały poprawić jego zachowania karne członki ;p
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau
-
- Archont
Jezu, za niedługo zaczniecie pojawiać się na parkingach przy centrach handlowych i będziecie sprawdzać czy ktoś stoi idealnie w liniach...
http://www.kpt.jun.pl/ - tarnowskie forum o komunikacji zbiorowej
Wiem wiem Ale to tak na przyszłość Żeby ludzie jednak się troszkę uspokoili z tym wstawianiem samochodów Chyba, że ktoś na prawdę przesadziłKeleos pisze:2. Tomek i Cubaza - nie pozdrawiam nikogo z rejestracji, więc już nie cudujcie ; ) Tak po prostu po wyjrzeniu przez okno nie pasował mi element ulicznej układanki tak więc uwieczniłem go i się chciałem podzielić ; )