Witajcie!
Mam pytanie, czy orientujecie sie moze czy w tarnowie sa organizowane imprezy LANowe czy turnieje w Counter Strike 1.6 - w jakis kafejkach internetowych, na salach gimnastycznych itp.? Chetnie wzialbym udzial w takiej imprezie tylko nie wiem czy sa takowe u Nas w Tarnowie.
A czy ktos z Was zamierza w najblizszym czasie zoorganizowac taki event? Czekam na odpowiedz.
Turnieje w Counter Strike 1.6 - pytanie
Taa, co do cs-alive wiem - moja mozna powiedziec "sąsiadka" ma cos chyba wspolnego z ta siecia serwerow o ile mnie pamiec nie myli, zauwazylem kiedys w opisie na GG, lecz chodzi mi o bardziej rozgrywki turniejowe 4na4 czy 5na5 . A tak apropos, nawet nie wiedzialem ze jakies firmy hostingowe udostepniaja serwery gier FPS w Tarnowie, chyba ze cs-alive ma w Tarnowie na jakis prywatnych serwerach albo jakies firmy udostepniaja miejsce (;
W sprawie ZST w Mosciciach - slyszalem o tym lecz nigdzie nikt nie oglasza tych turniejow - wiec podejzewam ze sa one impreza "zamknieta".
Bywaja tez male turnieje w kafejkach i raczej tylko cos takiego moglbym spotkac w Tarnowie a na wiekszy turniej to gdzies do wiekszych miast - tak jak w ten weekend do Bialegostoku na East Games United 2011 - gdzie sie wybieram.
No nic, czekam na dalsze info.
W sprawie ZST w Mosciciach - slyszalem o tym lecz nigdzie nikt nie oglasza tych turniejow - wiec podejzewam ze sa one impreza "zamknieta".
Bywaja tez male turnieje w kafejkach i raczej tylko cos takiego moglbym spotkac w Tarnowie a na wiekszy turniej to gdzies do wiekszych miast - tak jak w ten weekend do Bialegostoku na East Games United 2011 - gdzie sie wybieram.
No nic, czekam na dalsze info.