Dokładnie .Ja próbowałem załatwić sobie zaproszenie zadzwoniłem do restauracji i tam powiedzieli mi że oni mają tylko kilka sztuk dla siebie a resztę ma pani Gesler i podali mi numer do ekipy programu .Tam znów usłyszałem że trzeba zadzwonić do menedżera pani Gessler i dostałem numer .Szanowna pani powiedziała mi że ekipa programu zajmuje się tym . Dziwne to wszystko jest .Louve pisze:Wychodzi na to, że to jedna wielka ustawka.
Kuchenne rewolucje Magdy Gessler w Tarnowie
Wiadomo, że to wszystko od początku do końca jest ustawione.
Wyobrażacie sobie, że goście gdzieś w Polsce wiedzą na tydzień wcześniej o jej przyjeździe i zostawiają syf w kuchni, albo brudne ściery?
Tak samo ta wizyta "kontrolna" jest z góry ustalona. I myślicie, że oni jej podadzą jakąś padlinę?
Przecież jak ona powie, że jedzenie śmierdzi, to trzeba uwierzyć na słowo, a restaurator nie ma możliwości obrony, bo i tak zmontują to potem jak im będzie pasować.
Dziwię się, że ją zaprosili - jak TVN stwierdzi, że trzeba knajpę zgnoić to nic nie pomoże - nawet jakby jej podali jedzenie z jej własnej restauracji
Idealny obrazek z joemonstera:
http://www.joemonster.org/p/564707/Magda_Gessler
Wyobrażacie sobie, że goście gdzieś w Polsce wiedzą na tydzień wcześniej o jej przyjeździe i zostawiają syf w kuchni, albo brudne ściery?
Tak samo ta wizyta "kontrolna" jest z góry ustalona. I myślicie, że oni jej podadzą jakąś padlinę?
Przecież jak ona powie, że jedzenie śmierdzi, to trzeba uwierzyć na słowo, a restaurator nie ma możliwości obrony, bo i tak zmontują to potem jak im będzie pasować.
Dziwię się, że ją zaprosili - jak TVN stwierdzi, że trzeba knajpę zgnoić to nic nie pomoże - nawet jakby jej podali jedzenie z jej własnej restauracji
Idealny obrazek z joemonstera:
http://www.joemonster.org/p/564707/Magda_Gessler
Hehe.... to wychodzi że żulem jestem bo nie mieszkam w pobliżu a regularnie chodzę SGP oglądać Mam nadzieje że po tych wszystkich rewolucjach rzutnik nie zniknie bo na oglądanie żużla miejsce jest idealne. A jeśli o kuchnie chodzi to hamburgery mają dobre...Keleos pisze:Ta restauracja ("restauracja") to knajpa koło Lida... siedzą tam z reguły żule oraz okoliczni mieszkańcy na piwie... nie widziałem by tam ktokolwiek cokolwiek kiedyś jadł ; >
-
- Obywatel
Witam
Po bardzo długiej nieobecności tutaj niejaki Kelos zmusił mnie do tego, abym odswieżył hasło do forum
Kelosie chyba niegdy nie byłeś w braterskiej lub pomyliłeś knajpę znajdująca się kilka ulic dalej pisząc o żulostwie.
Pewnie wiele rzeczy można zarzucić tej knajpie - ale nie to akaurat, że jest to żulownia czy jakaś mordownia akurat tutaj jesteś w błędzie ja bez problemu czasem zaglądam tam z 3 letnim dzieckiem odkąd jest zakaz palenia w środku.
Polecam iść zobaczyć ładne akwarium i co dla mnie jest bardzo fajne balustrada na antresolę jest zrobiona w kształcie gałązek i liści rewelacja
A karambo więc do zobaczenia za tydzień na GP.
Uprzedzam żeby mi ktoś nie zarzucił, że mam coś wspólnego z tą knajpą !!! Jestem poprostu zwykłym zadowolonym klientem.
Odcinek z Panią G. będzie dopiero na jesieńw nowej ramówce tvn.
pozdrawiam
Po bardzo długiej nieobecności tutaj niejaki Kelos zmusił mnie do tego, abym odswieżył hasło do forum
Kelosie chyba niegdy nie byłeś w braterskiej lub pomyliłeś knajpę znajdująca się kilka ulic dalej pisząc o żulostwie.
Pewnie wiele rzeczy można zarzucić tej knajpie - ale nie to akaurat, że jest to żulownia czy jakaś mordownia akurat tutaj jesteś w błędzie ja bez problemu czasem zaglądam tam z 3 letnim dzieckiem odkąd jest zakaz palenia w środku.
Polecam iść zobaczyć ładne akwarium i co dla mnie jest bardzo fajne balustrada na antresolę jest zrobiona w kształcie gałązek i liści rewelacja
A karambo więc do zobaczenia za tydzień na GP.
Uprzedzam żeby mi ktoś nie zarzucił, że mam coś wspólnego z tą knajpą !!! Jestem poprostu zwykłym zadowolonym klientem.
Odcinek z Panią G. będzie dopiero na jesieńw nowej ramówce tvn.
pozdrawiam
-
- Obywatel
Podobnie na stronie Unii
http://unia.tarnow.pl/aktualnosci.php?nius=883
http://unia.tarnow.pl/aktualnosci.php?nius=883