A wcześniej masz odpowiedź:Rodowity pisze:aż dziwie sie że jeszcze nikt tutaj nie zginął
Rodowity pisze:jest przychodnia
A na serio: jeżdżę tamtędy codziennie i nie mam takich problemów o jakich piszecie, żeby się ktoś nie zatrzymał.
A wcześniej masz odpowiedź:Rodowity pisze:aż dziwie sie że jeszcze nikt tutaj nie zginął
Rodowity pisze:jest przychodnia
Powiem Ci tak ze masz chłopie zaj*... szczęście. Ja juz pare razy tam ostro hamowałem, bo paru debili wymuszało pierwszeństwo. Obyś miał takie szczęście cały czas ale proszę - uważaj bo to skrzyżowanie niebezpiecznym jest.LordRuthwen pisze:Piszesz:
A na serio: jeżdżę tamtędy codziennie i nie mam takich problemów o jakich piszecie, żeby się ktoś nie zatrzymał.
dlatego, że wiekszość z tych MISZCZUF ma rej KTA i są tak podnieceni przebywaniem w mieście Tarnowie, tutejszą architekturą, bogactwem i kulturą, że nie patrzą na znaki, może kreska ich powstrzyma, albo przynajmniej do nich trafi, smiejcie się jak byście mieszkali tutaj en lat, albo was ktos trafil na tym skrzyżowaniu, to juz nie było by tak funpb pisze:Jesli jakiś miszcz kierownicy nie zatrzymuje się na znaku "stop" to dlaczego miałby sie zatrzymać na jakiejś namalowanej na ulicy kresce?Rodowity pisze:Nie ma pasów, nie ma linii zatrzymania sie na Stopie, a myśle że wniosły by coś do życia. Do kogo można pisać o jakąs interwencje?
I tam należy kierować uwagi.Tarnowski Zarząd Dróg Miejskich jest jednostka budżetowa, której dochody i wydatki objete są budżetem Gminy Miasta Tarnowa. Do zakresu działania TZDM należą zadania związane z planowaniem, budową, modernizacą, utrzymaniem, ochroną oraz nadzorem tym zakresie:
1) Dróg krajowych, wojewódzkich, powiatowych i gminnych w granicach administracyjnych miasta Tarnowa z wyłączeniem autostrad i dróg ekspresowych,
2) Parkingów miejskich,
3) Wykonywanie uprawnień zarządcy tych dróg.