Taaa.. a inne pizzerie nie mają problemu z dowozem - jakoś ich nie biją . Nie wiem skąd się "forum" urwało, ale na szczęście jest konkurencja.
To ja niby jestem "towarzystwo"?
Pizzeria FORUM - odradzam wszystkim
A ja właśnie ostatnio byłem pierwszy raz w Grubym Benku, zamówiłem Benka Pirata, czyli owoce morza i:Keleos pisze:Ja zamówiłem pizzę z CDF raz i więcej się nie odważyłem. Moja siostra za to miała ochotę na kebaba - przeszła w trakcie jedzenia...
Wielu ludzi zachwala CDF - mnie i mojej rodzinie nie podeszło.
Jak widać każda pizzeria znajdzie swoich fanów - może poza Grubym Bankiem, hehehe.
1) bardzo miła (ładna ) obsługa
2) bardzo dobre ciasto i cała pizza
3) dwa sosy gratis czyli w cenie, do wyboru z 4
4) piwo również zimne
5) łazienka i toaleta wykończone w standardzie hotelowym
nie nazwałbym się fanem Grubego Benka, ale pierwsze spotkanie przebiegło wyśmienicie
-
- Rhetor
No ja zaś ostatnimi czasy zamówiłem sobie pizzę z Piwnicy Tarnowskiej, bardzo dobra była, jedyne do czego się mogłem przyczepić to ostry sos, który był bardziej słony niż ostry.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Jeszcze nikt nie wspomniał o restauracji AIDA? Bardzo ekskluzywny lokal, obsługa zawsze miła, niewiele ludzi tam chodzi dlatego pizza jest przygotowana dokładnie, a nie jak mrożonka z taśmy (forum). Czasem długo się czeka bo często maja nie rozgrzany piec. Ceny nie są najniższe ale za to składników nie brakuje.
-
- Rhetor
Chodziło się tam za czasów technikum
Wtedy, owszem, była tam dobra pizza, ale to było dość dawno temu.
Teraz nie wiem jak tam jest.
Wtedy, owszem, była tam dobra pizza, ale to było dość dawno temu.
Teraz nie wiem jak tam jest.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
A ja przy okazji zamawiania kawałka kamienia pod kominek zamówiłem tez kawałek granitu do piekarnika, i jak zacznie się 'sezon na pizze' (czyli gdzieś tak w okolicach września) to zdam relację
Aaa - miejsce w ogródku na wiatę z grillem, piecem chlebowym i wędzarnią powoli się robi - z tym, że od słów do czynów droga daleka...
Aaa - miejsce w ogródku na wiatę z grillem, piecem chlebowym i wędzarnią powoli się robi - z tym, że od słów do czynów droga daleka...
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
Czy admini mogliby mimo wszystko zedytować treść tytułu na bardziej ogólny? Chyba żadna jadłodajnia nie ma tak negatywnego tytułu, a jak widać opinie o jedzeniu i obsłudze są podzielone.
Pamiętajcie, że w biznesie łatwo o anonimowe oskarżenia rzucane od niechcenia a trudniej o odzyskanie dobrego imienia. A to przekłada się na czyjeś życie osobiste, rodzinne...
Już pomijam sytuacje, gdy wpis może być inspirowany przez konkurencję. Akurat tutaj raczej nie wchodzi to w grę, ale kiedyś może.
Pamiętajcie, że w biznesie łatwo o anonimowe oskarżenia rzucane od niechcenia a trudniej o odzyskanie dobrego imienia. A to przekłada się na czyjeś życie osobiste, rodzinne...
Już pomijam sytuacje, gdy wpis może być inspirowany przez konkurencję. Akurat tutaj raczej nie wchodzi to w grę, ale kiedyś może.
Ostatnio zmieniony 01-01-1970, 02:00 przez gushman, łącznie zmieniany 2 razy.
miałem ten sam problem .... wytłumaczono mi iż kilkakrotnie z naszej ulicy zamawiano u nich pizzę i nieodebrano pod wskazanymi adresami więc szef naszą wspaniała dzielnicę zostawia konkurencjiGoscinny pisze:Tak - na tą ulicę nie dowozimy. Może pan podejść pod "Biedronkę".Beaver pisze:a podali w ogole powód dlaczego nie chca dowieść ?
Czyli "nie, bo nie".
a Forum jakos lubię choc dostawą tez się zawiodłem
54 800 ml O Rh+ .... a Ty ?
-
- Obywatel