Mc'Donald zamknął restaurację w centrum po 12 latach
Nie mogę powiedzieć co tam będzie dokładnie bo chyba mi nie wolno, a szkoda, bo jak czytam te bzdury o bankach, to mnie mdli.
Podejrzewam, że niedługo pojawi się jakiś przeciek, bo nasza lokalna, pożal się boże, prasa zajęła się tematem dopiero jak zobaczyli na drzwiach, że zamknięte i zapraszamy na Szkotnik hehhe.
A przecież od sierpnia było wiadomo, że MaCa zamkną pod koniec roku. Teraz trzeba zapunktować i drążyć, a to jak drążą, to już przechodzi ludzkie pojęcie. Chodzą do każdego, kto w jakikolwiek sposób jest związany z administracją nieruchomości i męczą w żałosnym stylu.
Podejrzewam, że niedługo pojawi się jakiś przeciek, bo nasza lokalna, pożal się boże, prasa zajęła się tematem dopiero jak zobaczyli na drzwiach, że zamknięte i zapraszamy na Szkotnik hehhe.
A przecież od sierpnia było wiadomo, że MaCa zamkną pod koniec roku. Teraz trzeba zapunktować i drążyć, a to jak drążą, to już przechodzi ludzkie pojęcie. Chodzą do każdego, kto w jakikolwiek sposób jest związany z administracją nieruchomości i męczą w żałosnym stylu.
Baxon, czy każde teoretyzowanie ludzi nie siedzących bezpośrednio w temacie to mdlące bzdurzenie? Weź się opamiętaj. Cwany jesteś bo coś wiesz i od tego chce Ci się rzygać. To weź kopsnij się do klozetu, zluzuj żołądek i nie zalewaj nas swoim "wiem, ale nie powiem". Od tego to się dopiero niedobrze robi.
MC nie był opłacalny od jakiegoś czasu i ponoć wcześniej go nie zamknęli z powodów......... piarowskich.No jak to w Tarnowie nikt nie chce jeść super smacznych i zdrowych burgerów ??. Musiał ich juz nieźle przykręcić. Pamiętam jak to otwierali były gadania że frazes zbankrutuje itp itd a tu nie dość ze otworzyli knajpe pod ich nosem, to jeszcze sytuacja stała sie dokładnie odwrotna.
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.
-
- Rhetor
Hehehe, a ja się zastanawiałem co on tak lubi przy biurku siedzieć ... :-D
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD