IS sprzedane!
-
- Rhetor
Heh, działa działa, a przynajmniej z IP Zeto
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
- Rhetor
No to się zaczyna
Dostałem takie coś:
Samo w sobie to nie jest zaskoczenie bo to musiało przyjść, ale zastanawia mnie jedno, obecnie mam pakiet wszystkich programów (73), czyli MAXI:
Natomiast od 1.06 będzie mnie obowiązywało to:
Więc zagwarantują mi ich tylko 47, co za tym idzie zakładam, że znikną mi programy które mnie (moją żonę) interesują, czyli AXN, Discovery i im podobne, które MM ma w pakiecie ekstra płatnym.
A za tym idzie jedna jedyna konkluzja w moim przypadku - nie będzie już powodu, żeby im płacić.
Przy okazji, popatrzcie na te ceny: http://www.multimedia.pl/internet_szczegoly oraz http://www.is.net.pl/internet_szczegoly
I podobno Internet w Tarnowie jest drogi...
Dostałem takie coś:
Samo w sobie to nie jest zaskoczenie bo to musiało przyjść, ale zastanawia mnie jedno, obecnie mam pakiet wszystkich programów (73), czyli MAXI:
Natomiast od 1.06 będzie mnie obowiązywało to:
Więc zagwarantują mi ich tylko 47, co za tym idzie zakładam, że znikną mi programy które mnie (moją żonę) interesują, czyli AXN, Discovery i im podobne, które MM ma w pakiecie ekstra płatnym.
A za tym idzie jedna jedyna konkluzja w moim przypadku - nie będzie już powodu, żeby im płacić.
Przy okazji, popatrzcie na te ceny: http://www.multimedia.pl/internet_szczegoly oraz http://www.is.net.pl/internet_szczegoly
I podobno Internet w Tarnowie jest drogi...
Jak na razie panel działawojtek456 pisze:Nie ma już strony is.Co będzie z panelem abonenta?
Panel abonenta
BIGer
"Wyzwolona energia atomu zmieniła wszystko z wyjątkiem naszego sposobu myślenia."
— Albert Einstein
"Wyzwolona energia atomu zmieniła wszystko z wyjątkiem naszego sposobu myślenia."
— Albert Einstein
-
- Rhetor
Ja o tym wiem, ale ja nie jestem zainteresowany, natomiast osoba zainteresowana a nie wiedząca o tym fakcie, wchodząc na stronę... zostaje odstraszonabastol23 pisze:Nie patrz na cennik na stronie MM bo ma się on nijak do Tarnowskich
NIE mogą Ci pogorszyć warunków - czyli jak miałeś 70 kanałów a nagle zabiorą Ci połowę to ma MAsz prawo wypowiedzieć im umowę BEZ płacenia kar. Takie jest prawo.
Ja sam parę dni temu podpisalem umowę na Internet z IS/MM - wybrałem internet IS czyli klasyczny stary, dobry kabel bez limitu prędkości. Chodzi doskonale, nie narzekam. Telewizję mam z MM ale podpisywałem umowę z MM, płace 21 zeta, mam Discovery i tego typu kanały reszty nie potrzebuję.
Ja sam parę dni temu podpisalem umowę na Internet z IS/MM - wybrałem internet IS czyli klasyczny stary, dobry kabel bez limitu prędkości. Chodzi doskonale, nie narzekam. Telewizję mam z MM ale podpisywałem umowę z MM, płace 21 zeta, mam Discovery i tego typu kanały reszty nie potrzebuję.
9000 ml A Rh-
-
- Rhetor
Ja o tym wiem, zresztą w stopce pierwszego pliku w moim poście wyżej też to jest napisaneRavir pisze:NIE mogą Ci pogorszyć warunków - czyli jak miałeś 70 kanałów a nagle zabiorą Ci połowę to ma MAsz prawo wypowiedzieć im umowę BEZ płacenia kar. Takie jest prawo.
Problemem jest to, że zaczynają się cyrki dziać, które za starego, dobrego IS nie miałyby miejsca i moje proroctwo się kiedyś spełni, a moje czarnowidztwo mówi, że za max rok ceny mm w naszym mieście dojdą do poziomu jaki reprezentuje reszta kraju.
-
- Rhetor
Sam ze sobą będę gadał ale co mi tam
Z dość pewnego źródła mam informacje, że od 1.11 tego roku MM ma zamiar podnieść ceny Internetu (tylko o tym wiem, ale pewnie i reszty usług, bo i czemu mieliby je pozostawiać zaniżone) do poziomu reszty kraju.
Przekonamy się czy połączenie MM + IS to "dobre połączenie" jak to na kopertach jest napisane.
Zapewne dla nich tak, ale czy dla klientów?
Z dość pewnego źródła mam informacje, że od 1.11 tego roku MM ma zamiar podnieść ceny Internetu (tylko o tym wiem, ale pewnie i reszty usług, bo i czemu mieliby je pozostawiać zaniżone) do poziomu reszty kraju.
Przekonamy się czy połączenie MM + IS to "dobre połączenie" jak to na kopertach jest napisane.
Zapewne dla nich tak, ale czy dla klientów?
Jeśli to prawda, to zmieniam chyba operatoraZ dość pewnego źródła mam informacje, że od 1.11 tego roku MM ma zamiar podnieść ceny Internetu (tylko o tym wiem, ale pewnie i reszty usług, bo i czemu mieliby je pozostawiać zaniżone) do poziomu reszty kraju.
Wie ktoś czy na zabłociu funkcjonuje Zeto?? Bo Neo to tylko w ostateczności.