Kod: Zaznacz cały
http://www.youtube.com/watch?v=9KO9ZBgIU-A
ale lepiej napisać ze kibice źli.
Kod: Zaznacz cały
Ba, zwykła motywacja sportowa, poprzez popełnienie przestępstwa z art.190 par 1 kkJanPalony pisze:zwykla motywacja sportowa człowieku co cie tak kibice bolą, chyba tylko dlatego ze maja wlasne zdanie i otwarte oczy i nie daja sie okłamywać.
zobacz jak piłkarze podchodza do motywacji trenera Legii M.Skorży , leża rozjebani i juz myśla co napisać na fejsbukach i gdzie isc na zakupy.Kod: Zaznacz cały
ale lepiej napisać ze kibice źli.
Kolejny motywujący doping. Brakuje martwych zwierząt przysyłanych do domów piłkarzy.Skandal w Niemczech. Kibice 1. FC Koeln po porażce ich zespołu 1:4 z VfL Wolfsburg dali ostrzeżenie piłkarzom. Na obiekcie klubowym napisali "jeśli spadniecie, zatłuczemy was na śmierć" - donosi "Bild".
Niemiecka gazeta określa napis mianem chorego, niesmacznego, brutalnego... Kibice zezłoszczeni na świetnie opłacane gwiazdy 1. FC Koeln (trzy porażki z rzędu) dali upust swoim emocjom - wypisując ostrzeżenie na jednym z obiektów klubowych.
"Jeśli spadniecie, zatłuczemy was na śmierć" - napisali kibice niemieckiej drużyny. Szoku po ujrzeniu tego ostrzeżenia nie krył trener drużyny z Kolonii, Frank Schaefer. - To mnie zszokowało. To nie ma nic wspólnego z piłką nożną czy krytyką. To jest całkowicie poniżej pasa i może wpłynąć jedynie destruktywnie na zespół - powiedział szkoleniowiec.
kibice... popatrz w polsce nie ma kibiców sa kibole zapomniałeś??????Keleos pisze:Skandal w Niemczech. Kibice 1. FC Koeln po porażce ich zespołu 1:4 z VfL Wolfsburg dali ostrzeżenie piłkarzom. Na obiekcie klubowym napisali "jeśli spadniecie, zatłuczemy was na śmierć" - donosi "Bild".
Niemiecka gazeta określa napis mianem chorego, niesmacznego, brutalnego... Kibice zezłoszczeni na świetnie opłacane gwiazdy 1. FC Koeln (trzy porażki z rzędu) dali upust swoim emocjom - wypisując ostrzeżenie na jednym z obiektów klubowych.
"Jeśli spadniecie, zatłuczemy was na śmierć" - napisali kibice niemieckiej drużyny. Szoku po ujrzeniu tego ostrzeżenia nie krył trener drużyny z Kolonii, Frank Schaefer. - To mnie zszokowało. To nie ma nic wspólnego z piłką nożną czy krytyką. To jest całkowicie poniżej pasa i może wpłynąć jedynie destruktywnie na zespół - powiedział szkoleniowiec.
http://slowniki.gazeta.pl/pl/konfidentJanPalony pisze:kholbee, w takim razie zapraszam Cie do prokuratury Tarnowskiej mozesz wniesc wniosek o popełnieniu "przestepstwa" i mozesz smiało konfidentować donosic czy jak Ci tam lepiej.
jakbyś nie znał adresu to Ci podeśle
narazie z tego co widać to Ty jesteś tym faktem pokrzywdzonykholbee pisze:http://slowniki.gazeta.pl/pl/konfidentJanPalony pisze:kholbee, w takim razie zapraszam Cie do prokuratury Tarnowskiej mozesz wniesc wniosek o popełnieniu "przestepstwa" i mozesz smiało konfidentować donosic czy jak Ci tam lepiej.
jakbyś nie znał adresu to Ci podeśle
A co do zawiadamiania Prokuratury, to przestępstwo z art. 190 par 1 kk ścigane jest na wniosek pokrzywdzonego.
Hmmm bez serpentyn by się nie obeszło? Tak powiedz szczerze, doping ogranicza się do rac i do serpentyn? Nic innego zgodnego z regulaminem nie można użyć? Nie może się obejść doping bez rzucenia czegoś na murawę? Powiedz szczerze. Nie chodzi mi tutaj o to, że nie znam się i w ogóle, ale o stwierdzenie, że bez serpentyn i rac się nie obejdzie żaden doping bo już nie ma co zrobić....Po sobotnim spotkaniu z Jagiellonią Białystok Klub Zagłębie Lubin SA nałożył na ośmiu kibiców zakazy stadionowe. Obowiązywać one będą do końca sezonu 2011/12. Osoby objęte zakazem naruszyły regulamin stadionu. Siedem z nich wniosło na stadion a następnie, podczas II połowy spotkania, rzucało na płytę boiska z sektora G rolki serpentyn. Skutkiem tego było przerwanie spotkania przez sędziego na czas usunięcia serpentyn poza pole gry, tak, by mecz mógł być kontynuowany.
Czekam na uzasadnienie, gdzie tu jest bandytyzm? Jeżeli serpentyn też nie wolno, to co wolno?
Ile ? Az się chce przeklinać w tym momencie. Tutaj tak samo jak w poprzednim przypadku, lekka przesada i to jest na pokaz żeby się popisać, że jednak się walczy, ale nie z tymi co trzeba.extremal pisze:1860 zł razem z kosztami, 2 lata zakazu na imprezy masowe no i święta na dołku. Teraz wyskoczyłem. Ogólnie [ch**] z mułem. Typek, który był oprócz mnie wyłapał 3 tysie i 3 lata zakazu. Zarzut: Używanie słów wulgarnych i nawoływanie do używania tychże słów. Szczególnie dopierdolił się do "walczyć, grać, zapierdalać" "Odra grać, [k****] mać" i "[k****] przyjdziecie do tego młyna czy mam wam zaproszenie wysłać?"
A tak było w 2001 roku...extremal pisze:Po sobotnim spotkaniu z Jagiellonią Białystok Klub Zagłębie Lubin SA nałożył na ośmiu kibiców zakazy stadionowe. Obowiązywać one będą do końca sezonu 2011/12. Osoby objęte zakazem naruszyły regulamin stadionu. Siedem z nich wniosło na stadion a następnie, podczas II połowy spotkania, rzucało na płytę boiska z sektora G rolki serpentyn. Skutkiem tego było przerwanie spotkania przez sędziego na czas usunięcia serpentyn poza pole gry, tak, by mecz mógł być kontynuowany.