Piłka nożna (ogólnie)

Imprezy sportowe, plotki z torów, boisk, dyskusje o sporcie
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika

JanPalony
Prytan

Post autor: JanPalony »

zwykla motywacja sportowa :roll: człowieku co cie tak kibice bolą, chyba tylko dlatego ze maja wlasne zdanie i otwarte oczy i nie daja sie okłamywać.

Kod: Zaznacz cały

http://www.youtube.com/watch?v=9KO9ZBgIU-A
zobacz jak piłkarze podchodza do motywacji trenera Legii M.Skorży , leża rozjebani i juz myśla co napisać na fejsbukach i gdzie isc na zakupy.
ale lepiej napisać ze kibice źli.
AZOTY GRABARZEM PIŁKARSKIEJ UNIIĄĄĄ

Keleos
Rhetor

Post autor: Keleos »

A jak wojska niemieckie motywowały! Może by tak postrzelać do rodzin piłkarzy w ramach motywacji? ;)

kholbee
Prytan

Post autor: kholbee »

JanPalony pisze:zwykla motywacja sportowa :roll: człowieku co cie tak kibice bolą, chyba tylko dlatego ze maja wlasne zdanie i otwarte oczy i nie daja sie okłamywać.

Kod: Zaznacz cały

http://www.youtube.com/watch?v=9KO9ZBgIU-A
zobacz jak piłkarze podchodza do motywacji trenera Legii M.Skorży , leża rozjebani i juz myśla co napisać na fejsbukach i gdzie isc na zakupy.
ale lepiej napisać ze kibice źli.
Ba, zwykła motywacja sportowa, poprzez popełnienie przestępstwa z art.190 par 1 kk

Awatar użytkownika

JanPalony
Prytan

kholbee, w takim razie zapraszam Cie do prokuratury Tarnowskiej mozesz wniesc wniosek o popełnieniu "przestepstwa" :lol: i mozesz smiało konfidentować donosic czy jak Ci tam lepiej.

jakbyś nie znał adresu to Ci podeśle

Keleos
Rhetor

Post autor: Keleos »

Skandal w Niemczech. Kibice 1. FC Koeln po porażce ich zespołu 1:4 z VfL Wolfsburg dali ostrzeżenie piłkarzom. Na obiekcie klubowym napisali "jeśli spadniecie, zatłuczemy was na śmierć" - donosi "Bild".

Niemiecka gazeta określa napis mianem chorego, niesmacznego, brutalnego... Kibice zezłoszczeni na świetnie opłacane gwiazdy 1. FC Koeln (trzy porażki z rzędu) dali upust swoim emocjom - wypisując ostrzeżenie na jednym z obiektów klubowych.

"Jeśli spadniecie, zatłuczemy was na śmierć" - napisali kibice niemieckiej drużyny. Szoku po ujrzeniu tego ostrzeżenia nie krył trener drużyny z Kolonii, Frank Schaefer. - To mnie zszokowało. To nie ma nic wspólnego z piłką nożną czy krytyką. To jest całkowicie poniżej pasa i może wpłynąć jedynie destruktywnie na zespół - powiedział szkoleniowiec.
Kolejny motywujący doping. Brakuje martwych zwierząt przysyłanych do domów piłkarzy.

Awatar użytkownika

JanPalony
Prytan

Keleos pisze:Skandal w Niemczech. Kibice 1. FC Koeln po porażce ich zespołu 1:4 z VfL Wolfsburg dali ostrzeżenie piłkarzom. Na obiekcie klubowym napisali "jeśli spadniecie, zatłuczemy was na śmierć" - donosi "Bild".

Niemiecka gazeta określa napis mianem chorego, niesmacznego, brutalnego... Kibice zezłoszczeni na świetnie opłacane gwiazdy 1. FC Koeln (trzy porażki z rzędu) dali upust swoim emocjom - wypisując ostrzeżenie na jednym z obiektów klubowych.

"Jeśli spadniecie, zatłuczemy was na śmierć" - napisali kibice niemieckiej drużyny. Szoku po ujrzeniu tego ostrzeżenia nie krył trener drużyny z Kolonii, Frank Schaefer. - To mnie zszokowało. To nie ma nic wspólnego z piłką nożną czy krytyką. To jest całkowicie poniżej pasa i może wpłynąć jedynie destruktywnie na zespół - powiedział szkoleniowiec.
kibice... popatrz w polsce nie ma kibiców sa kibole zapomniałeś?????? :lol: :lol:
sam nam to próbujesz z kolega "kholbee" wmówić.

więc nie masz sie co martwić.

Awatar użytkownika

Autor tematu
extremal
Archont
Kontakt:

Post autor: extremal »

Dokładnie, w Niemczech są kibice w Polsce kibole. Za każdym razem jest to samo. :lol:
Nie porównuj nas z Niemcami, bo tam z tymi bandytami rozmawia się o legalizacji piro.
http://www.youtube.com/watch?v=jqwDlassI0I

Teraz kolejne hity z polskiego podwórka

- kary dla 10 klubów ekstraklasy w tym za transparenty.

- zakazy stadionowe dla kibiców Zagłebia za transparenty

- zatrzymani kibice Korony Kielce za przeklinanie na meczu... więc uważaj JanPalony z tą prokuraturą. ;) Jak napiszę jakieś wulgarne słowo, to zaznacze w nawiasie, że nie jestem kibolem, żeby mnie nie sądzili. :lol:

- na finał Puchar Polski kibice Legii i Lecha nie będą mogli wnosić niebezpiecznych przedmiotów jak flagi na kijach i sektorówki! (o takim absurdzie czytałem w Chinach w związku z meczem z Japonią. Chodziło o uniknięcie skandalu, gdyż bywało gorąco podczas takowych konfrontacji. Na meczach ligowych jakoś ultrasi działają...)

Filmik o GW

http://www.youtube.com/watch?v=MS61R5trgok

Konto na Facebooku

http://www.facebook.com/event.php?eid=202761473090811

Strony w internecie:
http://www.szechteriada.org
http://www.wyborczapinokio.pl
POLAK WĘGIER DWA BRATANKIĄ

kholbee
Prytan

JanPalony pisze:kholbee, w takim razie zapraszam Cie do prokuratury Tarnowskiej mozesz wniesc wniosek o popełnieniu "przestepstwa" :lol: i mozesz smiało konfidentować donosic czy jak Ci tam lepiej.

http://slowniki.gazeta.pl/pl/konfident

A co do zawiadamiania Prokuratury, to przestępstwo z art. 190 par 1 kk ścigane jest na wniosek pokrzywdzonego.

Awatar użytkownika

JanPalony
Prytan

kholbee pisze:
JanPalony pisze:kholbee, w takim razie zapraszam Cie do prokuratury Tarnowskiej mozesz wniesc wniosek o popełnieniu "przestepstwa" :lol: i mozesz smiało konfidentować donosic czy jak Ci tam lepiej.

http://slowniki.gazeta.pl/pl/konfident

A co do zawiadamiania Prokuratury, to przestępstwo z art. 190 par 1 kk ścigane jest na wniosek pokrzywdzonego.
narazie z tego co widać to Ty jesteś tym faktem pokrzywdzony :lol:

ps.sorry ale gazety wybiórczej nie czytam wiec na Twoj link nie zobacze , a dobrze znam geneze słowa konfident bo juz z kilkoma osobami sie spotkalem ktore wolały sprzedać kolegów.

Awatar użytkownika

Autor tematu
extremal
Archont
Kontakt:

dodam, że FC Koln i cała Bundesliga to wzór dla wszystkich.

Samo FC Koln będące wiecznie w dole tabeli ma średnią frekwencję 48 tys. widzów na mecz, co daje roczne zapełnienie stadionu w wysokości 96%. Cała Bundesliga ma średnią 42 tys. Matki z dziećmi się nie boją przychodzić na mecz, mimo takich napisów na murach. ;)

Cubaza
Rhetor

Post autor: Cubaza »

Od razu mówię, że to nie atak, ale wy chyba nie umiecie odróżnić jednego od drugiego.

Tutaj nikt nie mówi o oprawach na meczach, że są be. Tutaj nikt nie mówi o tym, że wszyscy kibice to bandyci itp. Tutaj mówi się o ludkach, którzy wymierzają sami kary. Nie ważne, że piłkarz sam się o to prosił. Nie kibic jest od tego, żeby wymierzyć karę.
Jak jest mowa o bandytach, to tutaj chodziło o to, że idzie na mecz po to żeby urwać sobie krzesełko i kogoś nim rzucić, albo rozwalić kibel bo nie lubię klubu.
Jak ktoś tak bardzo kocha klub, to dlaczego rozwala swój własny, nowo wybudowany stadion(Bydgoszcz jeśli dobrze pamiętam)? To coś tutaj jest nie tak.
O takich ludzi chodzi jeśli mowa o bandytach.
I proszę was nauczcie się to odróżniać bo ktoś o jednym a wy o drugim.

Awatar użytkownika

Autor tematu
extremal
Archont
Kontakt:

Nie da się tego nauczyć, skoro władza tego nie odróżnia.

Po sobotnim spotkaniu z Jagiellonią Białystok Klub Zagłębie Lubin SA nałożył na ośmiu kibiców zakazy stadionowe. Obowiązywać one będą do końca sezonu 2011/12. Osoby objęte zakazem naruszyły regulamin stadionu. Siedem z nich wniosło na stadion a następnie, podczas II połowy spotkania, rzucało na płytę boiska z sektora G rolki serpentyn. Skutkiem tego było przerwanie spotkania przez sędziego na czas usunięcia serpentyn poza pole gry, tak, by mecz mógł być kontynuowany.

Czekam na uzasadnienie, gdzie tu jest bandytyzm? Jeżeli serpentyn też nie wolno, to co wolno?

Jeszcze cytacik kibica Odry:

1860 zł razem z kosztami, 2 lata zakazu na imprezy masowe no i święta na dołku. Teraz wyskoczyłem. Ogólnie [ch**] z mułem. Typek, który był oprócz mnie wyłapał 3 tysie i 3 lata zakazu. Zarzut: Używanie słów wulgarnych i nawoływanie do używania tychże słów. Szczególnie dopierdolił się do "walczyć, grać, zapierdalać" "Odra grać, [k****] mać" i "[k****] przyjdziecie do tego młyna czy mam wam zaproszenie wysłać?"

Gdzie za wulgarne wyrażenia dostaje się karę 3 000 zł? Absurdalna pokazówa, że ciężko to komentować. Szkoda, tylko ludzi którzy są wyłapywani jako kozły ofiarne. Wydawało się wreszcie, że bedzie dobrze na stadionach, ale niestety nie będzie. Szkoda, bo zaczynało to naprawdę przyzwoicie wyglądać.

Wrzucę fotkę z ostatniego meczu Shakhtara Donieck

Obrazek

Co tu komentować.

To Ukraina zdobyła dla nas to Euro, to Ukraina na nim coś osiągnie. To nie do pomyślenia, ale obserwując tą żenadę z kbicami i reprezentacją, trzymam kciuki za naszych wschodnich sąsiadów. Niech oni przynajmniej pokażą się z normalnej strony. ;)

kholbee
Prytan

No i widzisz, przeciętny myślący człowiek, posiadający mózg zastanowi się po tym i nie będzie przeklinał na stadionie, bo to kosztuje. Umiejący czytać przeciętny, zwykły szary człowiek zapozna się z regulaminem stadionu i nie wniesie serpentyn, bo nie wolno, a jak mu się nie spodoba, to nie pójdzie na stadion, tak jak ja. Ja chętnie oglądnąłbym mecz sącząc piwo, ale jak nie wolno, to siedzę w domu, oglądam Eurosport, sączę piwo i nie narzekam, że nie wolno. Po to są reguły i zasady, żeby ich przestrzegać.....

Cubaza
Rhetor

Post autor: Cubaza »

Po sobotnim spotkaniu z Jagiellonią Białystok Klub Zagłębie Lubin SA nałożył na ośmiu kibiców zakazy stadionowe. Obowiązywać one będą do końca sezonu 2011/12. Osoby objęte zakazem naruszyły regulamin stadionu. Siedem z nich wniosło na stadion a następnie, podczas II połowy spotkania, rzucało na płytę boiska z sektora G rolki serpentyn. Skutkiem tego było przerwanie spotkania przez sędziego na czas usunięcia serpentyn poza pole gry, tak, by mecz mógł być kontynuowany.

Czekam na uzasadnienie, gdzie tu jest bandytyzm? Jeżeli serpentyn też nie wolno, to co wolno?
Hmmm bez serpentyn by się nie obeszło? Tak powiedz szczerze, doping ogranicza się do rac i do serpentyn? Nic innego zgodnego z regulaminem nie można użyć? Nie może się obejść doping bez rzucenia czegoś na murawę? Powiedz szczerze. Nie chodzi mi tutaj o to, że nie znam się i w ogóle, ale o stwierdzenie, że bez serpentyn i rac się nie obejdzie żaden doping bo już nie ma co zrobić....
Swoją drogą tutaj i tak się zgodzę z Tobą. To już jest przesada, żeby karać za takie coś. Zakaz stadionowy za serpentyny to lekka przesada. Co innego bijatyka na stadionie, rozwalenie stadionu a co innego takie coś. Tutaj już jest nadgorliwość.
extremal pisze:1860 zł razem z kosztami, 2 lata zakazu na imprezy masowe no i święta na dołku. Teraz wyskoczyłem. Ogólnie [ch**] z mułem. Typek, który był oprócz mnie wyłapał 3 tysie i 3 lata zakazu. Zarzut: Używanie słów wulgarnych i nawoływanie do używania tychże słów. Szczególnie dopierdolił się do "walczyć, grać, zapierdalać" "Odra grać, [k****] mać" i "[k****] przyjdziecie do tego młyna czy mam wam zaproszenie wysłać?"
Ile ? Az się chce przeklinać w tym momencie. Tutaj tak samo jak w poprzednim przypadku, lekka przesada i to jest na pokaz żeby się popisać, że jednak się walczy, ale nie z tymi co trzeba.
Ja jakoś nie słyszałem żeby zamknęli kibiców Zawiszy po tym jak zdemolowali swój własny, nowy stadion i o tym nie słychać.
Tak samo jak nie było słychać o kibicach Lechii i Wisły, którzy zdemolowali stadion Cracovii.
A pytasz się jak można kibicować :P Na przykład tak ;)
http://www.youtube.com/watch?v=7Jgkm2pdWgY
I nie ma tam rac i serpentyn :P

Deto
Thesmothetai
Kontakt:

Post autor: Deto »

extremal pisze:Po sobotnim spotkaniu z Jagiellonią Białystok Klub Zagłębie Lubin SA nałożył na ośmiu kibiców zakazy stadionowe. Obowiązywać one będą do końca sezonu 2011/12. Osoby objęte zakazem naruszyły regulamin stadionu. Siedem z nich wniosło na stadion a następnie, podczas II połowy spotkania, rzucało na płytę boiska z sektora G rolki serpentyn. Skutkiem tego było przerwanie spotkania przez sędziego na czas usunięcia serpentyn poza pole gry, tak, by mecz mógł być kontynuowany.
A tak było w 2001 roku...

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1345,title, ... caid=1c331

I jakoś nikt o zakazach nie myślał.

ODPOWIEDZ