Pomysły na promocje Tarnowa
-
- Proedroj
-
- Rhetor
Nie chodzi o kurczaka, kurczak jest cacy, tablica zniechęcająca do powrotu do naszego miasta jest be.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
- Rhetor
O tym właśnei mowa.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
Jezdzilem sobie po miescie dzis i fajne miejsce na te ewentualne palmy byloby albo u gory jana pawla kolo ronda ktore powstanie, albo u gory nowodabrowskiej, chodzi mi o te wysepki miedzy jezdniami, zwlaszcza ta 2 lokalizacja jest ciekawa bo komponuje sie z fajnym widoczkiem na miasto.
A kurczaki moga byc, plus za pomysl.
A kurczaki moga byc, plus za pomysl.
-
- Rhetor
Palma już jest. Jedna najbardziej znana w Polsce. Kopiowanie pomysłów w promocji miasta to najgorsze co może być.
Jeśli Tarnów dalej chce promować się jako najcieplejsze miasto w Polsce jedynym symbolem moim zdaniem powinny być wielkie termometry przy wjazdach do miasta i przy zjeździe z węzłów autostradowych.
Forma starego termometru rtęciowego, diody czy też inne źródła światła zapalają się jako skala, a u góry duży wyświetlacz z aktualną temperaturą i wilgotnością. Pomysł może i kosztowny ale wydaje mi się że możliwy do realizacji.
Jeśli Tarnów dalej chce promować się jako najcieplejsze miasto w Polsce jedynym symbolem moim zdaniem powinny być wielkie termometry przy wjazdach do miasta i przy zjeździe z węzłów autostradowych.
Forma starego termometru rtęciowego, diody czy też inne źródła światła zapalają się jako skala, a u góry duży wyświetlacz z aktualną temperaturą i wilgotnością. Pomysł może i kosztowny ale wydaje mi się że możliwy do realizacji.
-
- Rhetor